Κλείσιμο

Η Μαντόνα υποσχέθηκε στοματικό σε όποιον ψηφίσει Χίλαρι Κλίντον

Λαγούς με πετραχήλια ή στοματικό σεξ, σε οποιονδήποτε, κυρίως άνδρα, προτιμήσει να ψηφίσει την Χίλαρι Κλίντον στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, υπόσχεται η ποπ τραγουδίστρια Μαντόνα.

Μπορεί η πολυαγαπημένη τραγουδίστρια Μαντόνα να είναι πλέον 58 χρονών αλλά εξακολουθεί να είναι ενεργή στη μουσική και όχι μόνο σκηνή.

Σε show που παρευρέθη η τραγουδίστρια έκανε την άσεμνη δήλωση. «Αν ψηφίσετε για Χίλαρι Κλίντον, θα σας πάρω π…», είπε χαρακτηριστικά ενώ το κοινό από κάτω την επευφημούσε. «Και είμαι καλή σε αυτό, παίρνω το χρόνο μου, δεν λειτουργώ σαν εργαλείο», πρόσθεσε.




Τι τελευταίες εβδομάδες η Madonna έχει πολλές φορές ταχθεί στο πλευρό της Κλίντον μέσω των διαφόρων λογαριασμών κοινωνικής δικτύωσης που διαθέτει.

Στα τέλη Σεπτέμβρη δημοσίευσε στο Twitter μια γυμνή της selfie, η οποία έχει πλέον διαγραφεί. Στην επίμαχη φωτογραφία ήταν γυμνή αλλά είχε επάνω της διάφορα κοσμήματα και τασσόταν υπέρ της Κλίντον. Η φωτογραφία συνοδευόταν από μια λεζάντα που έλεγε «Γυμνή ψηφοφορία νούμερο # 1» υπονοώντας ότι θα ακολουθήσουν περισσότερα…

Πηγή: skai.gr