Ρόμπιν Ουίλιαμς και Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν μαζί στο Patch Adams (video)

Tη Δευτέρα, ο Ρόμπιν Ουίλιαμς βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του, προκαλώντας σοκ και βαθιά θλίψη στο Χόλιγουντ, αλλά και στην παγκόσμια κοινή γνώμη. Ο απροσδόκητος θάνατος του 63χρονου ηθοποιού φαίνεται ότι οφείλεται σε αυτοκτονία, καθώς έπασχε από κατάθλιψη και είχε δώσει στο παρελθόν σκληρή μάχη με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά. Στις αρχές Φεβρουαρίου, ένας άλλος σπουδαίος ηθοποιός, ο Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν, βρήκε τραγικό θάνατο από υπερβολική δόση ναρκωτικών, καθώς αντιμετώπιζε παρόμοια προβλήματα στην προσωπική του ζωή. Ήταν 46 ετών.

Δεν είναι πολλοί αυτοί που θυμούνται ότι το 1998 οι δυο αυτοί μεγάλοι ηθοποιοί συναντήθηκαν στην υποψήφια για Όσκαρ ταινία Πατς Άνταμς. Η ταινία διαδραματίζεται στη δεκαετία του '70, και αφορά την πραγματική ιστορία ενός φοιτητή ιατρικής (τον υποδύεται δεξιοτεχνικά ο Ουίλιαμς) του οποίου οι ανορθόδοξες μέθοδοί τον φέρνουν αντιμέτωπο με το ιατρικό κατεστημένο.

Δυο σπουδαίοι άνθρωποι δυο εξαιρετικά ταλαντούχοι ηθοποιοί, δυο άνθρωποι που πάλεψαν με τους προσωπικούς τους δαίμονες και νικήθηκαν, μαζί σε μια σύντομη, αλλά εξαιρετικά έντονη, σκηνή του φιλμ:

Πηγή: Νewsdesk ΣΚΑΪ