Κλείσιμο

Νέες φωτογραφίες από την σίγουρη πλέον αυτοκτονία του Κερτ Κομπέιν

Ως τώρα ανέκδοτες φωτογραφίες από τη σκηνή της αυτοκτονίας του τραγουδιστή των Nirvana Κερτ Κομπέιν έδωσε στη δημοσιότητα την Παρασκευή η Αστυνομία του Σιάτλ, ενόψει της 20ης επετείου από τον αιφνίδιο θάνατο του διάσημου καλλιτέχνη, ο οποίος γέννησε σειρά θεωριών συνωμοσίας.

Μία φωτογραφία δείχνει ένα κουτί που περιέχει ένα κουτάλι και σύριγγες αφημένες στο πάτωμα, δίπλα σε ένα καπνισμένο τσιγάρο και ένα ζευγάρι γυαλιών ηλίου.



Άλλη φωτογραφία δειχθεί το κουτί κλειστό, ενώ δίπλα κείτονται χρήματα, ένα πακέτο τσιγάρα, και ένα πορτοφόλι, που φαίνεται να περιέχει ταυτότητα του Κομπέιν.



Οι φωτογραφίες ανακαλύφθηκαν αφότου η Αστυνομία του Σιάτλ αποφάσισε να ελέγξει εκ νέου τον φάκελο Κομπέιν, καθότι αναμένει σειρά ερωτημάτων σχετικά με το θάνατο του καλλιτέχνη ενόψει της 20ής επετείου, στις 8 Απριλίου.

Ο Κομπέιν άφησε την τελευταία του πνοή στις 8 Απριλίου 1994 στο σπίτι του στο Σιάτλ.

Η Αστυνομική έρευνα συμπέρανε εξ αρχής, πέραν πάσης αμφιβολίας, πως ο καλλιτέχνης αυτοπυροβολήθηκε με ένα κυνηγετικό όπλο αφότου πήρε μία μεγάλη δόση ηρωίνης.

«Μερικές φορές, άνθρωποι πιστεύουν αυτά που διαβάζουν, παραπληροφόρηση από ορισμένα βιβλία, ότι υπήρξε μία συνωμοσία. Αυτό είναι απολύτως άστοχο. Πρόκειται για αυτοκτονία. Αυτή η υπόθεση έχει κλείσει», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ντετέκτιβ Μάικ Σιεζίνσκι, του τμήματος Άλυτων Υποθέσεων (Cold Cases) του Σιάτλ.


Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ