Χάρι: Με τον Ουίλιαμ ικετεύαμε τον Κάρολο - «Πατέρα, σε παρακαλούμε, μην παντρευτείς την Καμίλα»

Στην αποκαλυπτική αυτοβιογραφία του, ο Χάρι δηλώνει επίσης ότι η πρώτη συνάντηση που είχε με την Καμίλα, ήταν σαν να έκανε «ένεση»

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις στην αυτοβιογραφία του πρίγκιπα Χάρι. Ο δούκας του Σάσεξ ισχυρίζεται ότι αυτός και ο Ουίλιαμ «ικέτευσαν» τον πατέρα τους Κάρολο να μην παντρευτεί την Καμίλα μετά το θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα, φοβούμενοι ότι κάποια στιγμή θα γινόταν η κακιά μητριά», αναφέρει, μεταξύ άλλων, στο νέο του βιβλίο, υπό τον τίτλο: «Spare».

Στην αυτοβιογραφία του, ο δούκας του Σάσεξ υποστηρίζει επίσης ότι αυτός και ο αδελφός του δεν είχαν σκοπό να σταθούν εμπόδιο στη σχέση του τότε πρίγκιπα της Ουαλίας, αλλά του είχαν ζητήσει να μην βάλει για δεύτερη φορά βέρα στο δεξί, ενώ αποκαλούσαν την Καμίλα ως «Άλλη Γυναίκα». Τότε ο Κάρολος είχε προσπαθήσει να αποσπάσει τη συναίνεση των παιδιών του για να προχωρήσει στο γάμο, γράφει το σχετικό βιβλίο.

Ο Χάρι αποκαλύπτει επίσης ότι η πρώτη συνάντηση που είχε με την Καμίλα, ήταν σαν να έκανε «ένεση».

«Κλείνεις τα μάτια σου για δεν θα την νιώσεις κάν», φέρεται να σκεφτόταν μάλιστα σύμφωνα πάντα με το εκρηκτικό βιβλίο του. 

Ο δούκας αναφέρει στο βιβλίο: «Θυμάμαι να αναρωτιέμαι... αν θα ήταν σκληρή μαζί μου, αν θα ήταν σαν όλες τις κακές μητριές στις ιστορίες».

Για πρώτη φορά, Χάρι και Ουίλιαμ πόζαραν δίπλα στη μητριά τους τον Απρίλιο του 2005, την ημέρα του γάμου της, με τον πατέρα τους Κάρολο.

Η γαμήλια τελετή έγινε σε στενό κύκλο στο παρεκκλήσι του Ουίνδσορ. Ο Χάρι είχε δηλώσει τότε, ότι τόσο εκείνος όσο και ο αδερφός του τρέφουν μόνο «συναισθήματα αγάπης» για την Καμίλα.

Πηγή: dailymali.co.uk