Το «ασυγχώρητο λάθος» του Ryan Reynolds και το δημόσιο «συγγνώμη» στη σύζυγό του Blake Lively

Είναι αδικαιολόγητο και ζητώ συγγνώμη από όποιον πλήγωσα με την αναισθησία μου, είπε

Δημόσιο "συγγνώμη" εξέφρασε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο 46χρονος ηθοποιος Ryan Reynolds προς τη σύζυγό του Blake Lively με αφορμή μια φωτογραφία τους στα σόσιαλ.

Ο ηθοποιός μοιράστηκε μια φωτογραφία με την εγκυμονούσα σύζυγό του Blake Lively, στην οποία πόζαραν δίπλα από τον Άγιο Βασίλη.

Ο ίδιος έγραψε κάτω από χριστουγεννιάτικη φωτογραφία:

«Γνωρίσαμε την Jessica Claus και τον σύζυγό της στο Polar Express. Ήταν όλα όσα ονειρευόμουν από τότε που ήμουν παιδί. Μύριζε σαν ψωμάκι κανέλας και σανγκρία».

Η 35χρονη ηθοποιός ποζάρει με χριστουγεννιάτικες πιτζάμες και μια ροζ ρόμπα δεμένη πάνω από την φουσκωμένη κοιλιά της, ενώ ο Reynolds φοράει ένα γκρι φούτερ και μπλε σκουφάκι.

Τι λάθος όμως έκανε, για το οποίο έπρεπε να απολογηθεί δημοσίως;

Το παράπονο που άφησε η Blake Lively στα σχόλια της φωτογραφία ήταν για τα αστραφτερά παπούτσια της, και συγκεκριμένα για το ότι της τα έκοψε από την φωτογραφία και δεν φαίνονταν.

«Κρόπαρα τα παπούτσια της γυναίκας μου στη φωτογραφία που ανέβασα», έγραψε.

«Είναι αδικαιολόγητο και ζητώ συγγνώμη από όποιον πλήγωσα με την αναισθησία μου. Πηγαίνω στο νοσοκομείο για να μου ζυγίσουν τον εγκέφαλο», είπε στο τέλος ολοκληρώνοντας την «απολογία» του.

Πηγή: skai.gr
TAGS: Instagram