Το FBI επιβεβαιώνει ότι ο Άλεκ Μπάλντουιν τράβηξε τη σκανδάλη στο πλατό του «Rust»

Σε συνέντευξη με τον Τζορτζ Στεφανόπουλο του ABC τον περασμένο Δεκέμβριο, ο ηθοποιός επέμεινε ότι δεν σκότωσε την κινηματογραφίστρια Αλίνα Χάτσινς

Έκθεση του FBI διαπίστωσε ότι ο γνωστός ηθοποιός, Άλεκ Μπάλντουιν, τράβηξε τη σκανδάλη και έριξε τη μοιραία σφαίρα στο πλατό του φιλμ «Rust». 

Η ομοσπονδιακή υπηρεσία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο ηθοποιός πυροβόλησε στα γυρίσματα της ταινίας, με αποτέλεσμα να τραυματίσει θανάσιμα την κινηματογραφίστρια Αλίνα Χάτσινς. 

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση του FBI, που έλαβε το δίκτυο ABC News, το όπλο που έδωσε τη θανατηφόρα σφαίρα στη βολή της 21ης Οκτωβρίου στα γυρίσματα στο Νέο Μεξικό «δεν θα μπορούσε να πυροδοτηθεί, αν κάποιος δεν τραβούσε τη σκανδάλη».

Σε μια συνέντευξη με τον Τζορτζ Στεφανόπουλο του ABC τον περασμένο Δεκέμβριο, ο Μπάλντουιν επέμεινε ότι δεν τράβηξε τη σκανδάλη. 

«Η σκανδάλη δεν τραβήχτηκε, δεν το έκανα. Δεν θα στόχευα ποτέ κάποιον με όπλο και να τραβούσα την σκανδάλη, ποτέ. Κάποιος έβαλε αληθινή σφαίρα στο όπλο. Μια σφαίρα που δεν θα έπρεπε καν να είναι στα γυρίσματα», σύμφωνα με τον ηθοποιό. 

Πηγή: skai.gr