Ίλον Μασκ: Διαψεύδει τις φήμες για παράνομο δεσμό με τη σύζυγο του συνιδρυτή της Google -«Αυτά είναι ανοησίες. Είμαστε φίλοι»

Ο Μασκ αναφέρει ότι εξακολουθεί να είναι φίλος με τον Σεργκέι Μπριν.

Απάντηση μέσω Twitter έδωσε ο ιδρυτής της Tesla Ίλον Μασκ σχετικά με την έντονη φημολογία ότι είχε παράνομη σχέση με τη σύζυγο του συνιδρυτή της Google. Ο Μασκ διαψεύδει τις φήμες λέγοντας πως εξακολουθεί να είναι φίλος με τον Σεργκέι Μπριν και πως έχει δει τη Νικόλ Σάναχαν δυο φορές τα τρια τελευταία χρόνια, παρουσία κι άλλων ατόμων.

Μάλιστα στο tweet του γράφει: «Αυτά είναι ανοησίες. Ο Σερκέι και εγώ είμαστε φίλοι και χθες βράδυ ήμασταν μαζί σε πάρτι.»

Ο Ίλον Μασκ έγινε για άλλη μια φορά πρωτοσέλιδο, για παράνομο δεσμό αυτή τη φορά, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της The Wall Street Journal.

Πιο συγκεκριμένα, φίλοι του ζευγαριού αποκάλυψαν στην WSJ την Κυριακή 24 Ιουλίου, πως η σχέση του Ίλον Μασκ με την Νικόλ Σάναχαν έγινε γνωστή τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους και είχε καθοριστική σημασία στην απόφαση του Σεργκέι Μπριν να χαλάσει τον γάμο του και να υποβάλει αίτηση διαζυγίου τον Ιανουάριο.

Πηγή: BBC