Η Κέιτ Μος αποκαλύπτει ότι «το έσκασε» από φωτογράφιση όταν της ζητήθηκε να βγει τόπλες

Η Κέιτ Μος μεγάλωσε στο Κρόιντον του νότιου Λονδίνου και υπέγραψε συμβόλαιο με την Storm Management το 1988, σε ηλικία 14 ετών

Η Κέιτ Μος αποκάλυψε πως μια φωτογράφιση ως έφηβη, τη βοήθησε να «ακονίσει» τη διαίσθησή της, αφήνοντάς την ικανή να «διακρίνει ένα λάθος άτομο από ένα μίλι μακριά», όπως γράφει το «Sky News». Το μοντέλο ήταν μόλις 15 ετών όταν συνεργάστηκε με έναν άνδρα φωτογράφο, ο οποίος της ζήτησε να βγάλει το μπλουζάκι και το σουτιέν της κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφισης για έναν κατάλογο σουτιέν.

Σήμερα είναι 48 ετών και δήλωσε στο BBC Desert Island Discs ότι έβγαλε το μπλουζάκι της όταν της ζητήθηκε, παρόλο που -τότε- ήταν «πολύ ντροπαλή για το σώμα της».

«Μου είπε: "Βγάλε το σουτιέν σου" και ένιωσα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, οπότε πήρα τα πράγματά μου και έφυγα τρέχοντας. Νομίζω ότι οξύνθηκε το ένστικτό μου. Μπορώ να καταλάβω ένα λάθος άτομο από ένα μίλι μακριά», αναφέρει το γνωστό μοντέλο. 

Η Κέιτ Μος μεγάλωσε στο Κρόιντον του νότιου Λονδίνου και υπέγραψε συμβόλαιο με την Storm Management το 1988, σε ηλικία 14 ετών. Έγινε διάσημη δύο χρόνια αργότερα μετά από μια φωτογράφιση στην παραλία Camber Sands στο Ανατολικό Σάσεξ.

Η Μος είπε στην παρουσιάστρια ότι η ανάμνηση της φωτογράφισης με τη φωτογράφο μόδας, Κορίν Ντέι, για το περιοδικό «The Face» ήταν επώδυνη. «Δεν ήθελα να βγάλω το μπλουζάκι μου», αποκαλύπτει η Κέιτ. «Ήμουν πολύ, πολύ αμήχανη για το σώμα μου και μου έλεγε: ‘’Αν δεν βγάλεις το μπλουζάκι σου δεν πρόκειται να σε κλείσω για το ‘’Elle’’ και έκλαιγα».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Κέιτ Μος σημειώνει ότι ήταν ο αποδιοπομπαίος τράγος για τα προβλήματα πολλών ανθρώπων. Οι φωτογραφίες, που τραβήχτηκαν στο διαμέρισμα της Μος, την έδειχναν με τα εσώρουχά της, προκαλώντας επικρίσεις ότι εξυμνούσε την ανορεξία και τη χρήση ναρκωτικών. «Δεν ήμουν ποτέ ανορεξική, ούτε υπήρξα ποτέ. Ποτέ δεν είχα πάρει ηρωίνη. Ήμουν αδύνατη επειδή δεν με τάιζαν στα γυρίσματα ή στα σόου και ήμουν πάντα αδύνατη», εξηγεί η ίδια. 

Ερωτηθείσα γιατί ζήτησε δημόσια συγγνώμη, η Κέιτ Μος απάντησε: «Έπρεπε κατά κάποιο τρόπο να απολογηθώ πραγματικά επειδή αν οι άνθρωποι με θαύμαζαν, έπρεπε να απολογηθώ».

Τέλος, το μοντέλο μίλησε και για τον πρώην σύντροφό της, Τζόνι Ντεπ, και την πρόσφατη δίκη του για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον της πρώην συζύγου του, Άμπερ Χερντ. «Ξέρω ότι ποτέ δεν με κλώτσησε από τις σκάλες. Έπρεπε να πω αυτή την αλήθεια».

Πηγή: skai.gr