Έπεσε «μαύρο» στο Instagram της Jennifer Lopez – Λίγες ώρες πριν ήταν αγκαλίτσα με τον Ben Affleck – Δείτε video

Mάλλον πρόκειται για διαφημιστικό «τρικ» για το νέο άλμπουμ που ετοιμάζει 

Και ξαφνικά «έπεσε» μαύρο στο Instagram της Τζένιφερ Λόπεζ και οι θαυμαστές της άρχισαν να αναρωτιούνται τι ακριβώς συμβαίνει. Αμέσως ξεκίνησαν οι εικασίες στο Twitter για το τι έχει συμβεί στη Λατίνα σταρ, αλλά μάλλον πρόκειται για διαφημιστικό «τρικ» για το νέο άλμπουμ που ετοιμάζει. 

Έτσι, το πιο πιθανό είναι το προφίλ στο Instagram να μπήκε σε μαύρο φόντο, για να μας προϊδεάσει για τη νέα της μουσική δουλειά που έρχεται. Το προφίλ της Λόπεζ στο Facebook, το Twitter και το Tik Tok παραμένει στην κανονική του μορφή. Την ίδια κίνηση με το πάγωμα του Instagram είχε κάνει και η Beyonce για το 7ο μουσικό άλμπουμ της με τίτλο «Renaissance». 

@jlo

🍁🦃♥️

♬ original sound - martha.read

Μόλις λίγες ώρες πριν, η Jlo ήταν στην αγκαλιά του αγαπημένου της, Μπεν Άφλεκ, χωρίς να μπορούν να κρύψουν τον έρωτά τους. «Παιδιά τον βρήκα, βρήκα τον άνθρωπο που με κάνει πιο ευτυχισμένη από ότι ήμουν ποτέ», λέει η διάσημη τραγουδίστρια στο Tik Tok. Και στις τέσσερις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, η Λόπεζ μετρά κοντά στους 347 εκατ. followers, η πλειοψηφία των οποίων προέρχεται από το Instagram της.

Έπεσε «μαύρο» στο Instagram της Jennifer Lopez

Στο Facebook, μία από τους ακολούθους της, η Steffany Merino έγραψε: «Τι συνέβη; Ελπίζω εσύ και η υπέροχη οικογένειά σου να είστε καλά. Θα προσεύχομαι για την υγεία και την ασφάλειά σας».

Κάτι καλό έρχεται από την ερωτευμένη Λόπεζ… 
 

Πηγή: skai.gr