Η νόσος Αλτσχάιμερ μπορεί να αντιμετωπιστεί. Ενημερωθείτε!

H Εταιρεία Νόσου Alzheimer και Συναφών Διαταραχών Αθηνών, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Νόσου Αλτσχάιμερ (21 Σεπτεμβρίου 2012) διοργανώνει τις παρακάτω εκδηλώσεις:

• Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012: Συνέντευξη Τύπου, υπό την Αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Νόσου Alzheimer & Συναφών Διαταραχών για το σκοπό της Παγκόσμιας Ημέρας Αλτσχάιμερ από την πρόεδρο της Ομοσπονδίας, καθηγήτρια κ. Μάγδα Τσολάκη και την πρόεδρο της Εταιρείας Νόσου Alzheimer & Συναφών Διαταραχών Αθηνών, δρ. κ. Παρασκευή Σακκά

• Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου: Συμβολική πορεία με σύνθημα "Νόσος Αλτσχάιμερ: την αντιμετωπίζουμε βήμα - βήμα". Συνάντηση 18:30 στην Πλατεία Συντάγματος.Σε συνεργασία με την Ψυχογηριατρική Εταιρεία «ο Νέστωρ». Για πέμπτη συνεχή χρονιά, η πορεία θα ξεκινήσει από το Σύνταγμα και θα τερματιστεί στο Ζάππειο, με τη συμμετοχή ασθενών, φροντιστών, εθελοντών, μελών ΚΑΠΗ και με τη συνοδεία της μπάντας του Δήμου Αθηναίων

Θα ακολουθήσει συναυλία «Μη με λησμόνει», στον προαύλιο χώρο του Ζαππείου με την Κερασία Σαμαρά και τον Τάσο Καρακατσάνη.

• 21 Σεπτεμβρίου – 23 Σεπτεμβρίου 2012. Δωρεάν τεστ μνήμης σε άτομα άνω των 60 ετών χωρίς διάγνωση ΄Ανοιας

• Έκθεση Τρίτη Ηλικία - Ζάππειο Μέγαρο. Από 10:00 έως και 19:30. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο τηλέφωνο:9011 404 100 (Χρέωση από σταθερό 1,48 ευρώ και από κινητό 1,57 ευρώ το λεπτό).

Η νόσος Αλτσχάιμερ μπορεί να αντιμετωπιστεί! Ενημερωθείτε
Πηγή: skai.gr