Η επέλαση των βαρβάρων στην Κυψέλη: Εικόνες ντροπής μετά το κορωνοπάρτι (vid - pics)

Εικόνες ντροπής, ή μάλλον εικόνες χωματερής, αντίκρισαν το πρωί του Σαββάτου πολίτες και υπάλληλοι του δήμου στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη μετά το ολονύχτιο κορωνοπάρτι με DJ και πάνω από 2 χιλιάδες άτομα όπως καταγγέλλουν οι περίοικοι! Παρόμοιες εικόνες και στους γύρω δρόμους. 

Άνθρωπος του δήμου Αθηναίων περιέγραψε στην ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ Μάνια Αλεβιζάτου άπειρα σκουπίδια, κουτάκια μπίρας, σπασμένα μπουκάλια και εκατοντάδες άτομα να πίνουν ακόμα το πρωί! Οι υπάλληλοι του δήμου ξεκίνησαν άμεσα τις εργασίες καθαρισμού της περιοχής από την επέλαση των βαρβάρων, που όχι μόνο αψήφησαν τα μέτρα προστασίας από την πανδημία, αλλά περιφρόνησαν και τους ίδιους τους συμπολίτες τους, πετώντας ό,τι να ‘ναι όπου να ‘ναι και επιδεικνύοντας αντικοινωνική συμπεριφορά...

Μάλιστα κάτοικοι καταγγέλλουν και... φράγματα με αυτοκίνητα σε οδούς γύρω από την πλατεία για να γίνει ανεμπόδιστα το πάρτι! 

Ανάλογο σκηνικό ντροπής είχε στηθεί και την πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι λίγες μέρες πρωτύτερα, με αποτέλεσμα από το βράδυ της Παρασκευής να περιφρουρείται από αστυνομικούς. Οι κάτοικοι της Κυψέλης ζητούν να ληφθεί ανάλογο μέτρο και για την Κυψέλη. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SKAI.gr (@skaigr)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: skai.gr