Η Καρδιά του Παιδιού: 2 ληστείες μέσα σε 2 ημέρες στο γραφείο του συλλόγου

Κλοπή, δύο φορές μέσα σε διάστημα μόλις δύο ημερών σημειώθηκε στο γραφείο  του Πανελλήνιου Συλλόγου «Η Καρδιά του Παιδιού» με την λεία των δραστών να κυμαίνεται στα 9.000 ευρώ.

Όπως αναφέρει η « Καρδιά του Παιδιού» μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε, άγνωστοι εισέβαλαν στο γραφείο του συλλόγου και απέσπασαν ολόκληρο τον τεχνολογικό εξοπλισμό του οργανισμού , (υπολογιστές, οθόνες, server, δίσκοι και λογισμικό) καθώς και άλλα αντικείμενα αξίας (εικόνες και είδη γραφείου και είδη που έφεραν μέταλλο).

«Είναι πραγματικά λυπηρό για έναν Οργανισμό που 36 χρόνια υπηρετεί ακούραστα τα καρδιοπαθή παιδιά και τις οικογένειες τους, να δέχεται τέτοιες επιθέσεις από ανθρώπους χωρίς καμία συνείδηση και να υπολειτουργεί λόγω αυτών των συνθηκών, τονίζει χαρακτηριστικά ο σύλλογος στην ανακοίνωση του.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεδομένου του μεγέθους του ποσού που απαιτείται πλέον για την αποκατάσταση της ζημιάς, ο σύλλογος καλεί , όποιον μπορεί να στηρίξει τον Οργανισμό, με κάποια χρηματική δωρεά είτε δηλώνοντας τηλεφωνικά την πρόθεση του επικοινωνώντας στα τηλέφωνα: 210 3218488 είτε επισκεπτόμενος την ιστοσελίδα του συλλόγου .

 . 
Πηγή: skai.gr