B.Καρύδα: Κάθε μέρα βλέπω το σημάδι από το σώμα του άνδρα μου στο δρόμο vid

«Ο Γιάννης με τράβηξε σαν μαγνήτης όταν τον πρωτοείδα είπα αυτός είναι ο άνδρας μου. Είχε και εμφάνιση και καρδιά, δυστυχώς οι καλοί άνθρωποι φεύγουν για ανεξήγητο λόγο» είπε η Βικτώρια Καδρύδα, η γυναίκα του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή που δολοφονήθηκε στη Βούλα έξω από το σπίτι του τον περασμένο Οκτώβριο.

Τόνισε ότι δεν ξέρει τι ήταν πριν ο άνδρας της, αλλά ότι όταν τον γνώρισα ήταν ψυχούλα, πολύ έξυπνος, πολύ κάλος και ότι δεν μπορούσε να φανταστεί ότι μια μέρα θα τον χάσει.

Είπε ότι μετά τον θάνατο του άνδρα της τον είδε στον ύπνο της και του είπε ότι της έχει λείψει πολύ. «Όταν έφυγε ο Γιάννης τον έβλεπα πολύ συχνά στο όνειρό μου. Μπορεί να έβλεπα 4-5 όνειρα την ημέρα. Και προσπαθούσα να τον ρωτήσω ποιος και γιατί. Και δεν είχα πάρει καμιά απάντηση. Και πολλές φορές του ζητάω να με πάρει αγκαλιά και δεν με παίρνει.

Του λέω μου έχεις λείψει πάρα πολύ. Και μου λέει: γιατί; Αφού είμαστε μαζί. Και με παίρνει μια αγκαλιά σφιχτή και δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Και όταν ξύπνησα και άνοιξα τα μάτια μου, ακόμη είχα τα χέρια του πάνω μου. Και τρόμαξα. Ήθελα να φωνάξω αλλά δεν είχα φωνή, τρόμαξα και νόμιζα πως θα με πάρει μαζί του. Και ήταν τόσο έντονο όνειρο σαν να ήταν αληθινό», είπε.

«Προσπαθώ να κάνω τα πάντα για να μην πέσω ψυχολογικά» σημείωσε ενώ αναφερόμενη στα παιδιά της είπε ότι τους φτιάχνει κάθε μέρα πρόγραμμα για να είναι απασχολημένα και να μην σκέφτονται.

«Η κορούλα μου γράφει ποιήματα και ζητάει να γυρίσει πίσω ο μπαμπάς της. Βάζει πίσω από τις φωτογραφίες του, τα γράμματά της. Κοιτάζει τον ουρανό και μιλάει με τον μπαμπά της».

«Θέλω να συνέλθω δεν ξέρω τι θέλω να κάνω στη ζωή μου αλλά προέχουν τα παιδιά μου. Λέω ψέματα στον εαυτό μου ότι ο Γιάννης απλά λείπει και σε λίγο θα γυρίσει, δεν ξέρω αν αυτό που κάνω είναι καλό αλλά με βοηθάει». 

«Κάθε μέρα περνάω από το σημείο που σκοτώθηκε ο άνδρας μου και βλέπω το σημάδι από το σώμα του στο δρόμο» είπε με πόνο ψυχής και πρόσθεσε ότι είναι μπερδεμένη, δεν ξέρει αν θέλει να φύγει από το σπίτι γιατί από τη μια πονάει και από την άλλη κάποιες φορές νομίζει ότι είναι μέσα μαζί της.

Είπε ότι τα βράδια βάζει στο κομοδίνο του άνδρα της τα σοκολατάκια που του άρεσαν.

«Νομίζω ότι είναι ένα άσχημο όνειρο που αύριο θα ξυπνήσω» ανέφερε τέλος.
Πηγή: skai.gr