Για κατασκοπία σε βάρος της Ελλάδας συνελήφθησαν δύο άτομα στο Έβρο

Για κατασκοπία σε βάρος της χώρας μας συνελήφθησαν δύο άτομα κοντά στην ελληνοτουρκική μεθόριο, σύμφωνα με το dikografies.blogspot.com.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες των “Δικογραφιών”, πρόκειται για δύο άτομα, εκ των οποίων ο ένας φέρεται ότι, είναι αρχιλοχίας του ελληνικού στρατού και ο άλλος Βρετανός, μέλος ΜΗΚΥΟ, που έχει την ονομασία “υποστήριξη μεταναστών”.

Και οι δύο συνελήφθησαν το μεσημέρι, στην περιοχή Νέα Βύσσα, η οποία είναι απαγορευμένη στρατιωτική περιοχή και δεν επιτρέπεται η είσοδος σε κανέναν.

Κατά τις ίδιες πηγές, φέρονται ότι, φωτογράφιζαν με τα κινητά τους, αλλά και με ειδική φωτογραφική μηχανή την περιοχή του ναρκοπεδίου, που είναι διάσπαρτο με αντιαρματικές νάρκες, καθώς και σημείο με βάρκες.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν παρά πολλές φωτογραφίες από σημεία της απαγορευμένης περιοχής, που είχαν τραβήξει τόσο με τα κινητά τους, όσο και με τη ειδική φωτογραφική τους μηχανή.
Αυτή την ώρα κρατούνται στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση της περιοχής και εναντίον τους γίνεται προανάκριση.

Με τη δικογραφία, που σχηματίζεται αναμένεται να οδηγηθούν αύριο το πρωί στην Εισαγγελία Ορεστιάδας, για να ασκηθεί ποινική δίωξη εναντίον τους.