Κλείσιμο

Ζητούν απαντήσεις για την αυτοκτονία του 15χρονου στο ημερολόγιό του

Ένα ημερολόγιο στο οποίο κατέγραφε καταστάσεις που βίωνε και όλα όσα τον προβλημάτιζαν τους τελευταίους τρεις μήνες αλλά και το χειρόγραφο με τα έξι ονόματα για τα οποία ζητά να καταστρέψουν όπως κατέστρεψαν και τον ίδιο, βρίσκονται στο επίκεντρο της έρευνας των αστυνομικών, που έχουν αναλάβει την υπόθεση της αυτοχειρίας του 15χρονου μαθητή.

Οι αστυνομικοί του τμήματος ανηλίκων θα πάρουν καταθέσεις από όλους τους εμπλεκόμενους. Κομβικής σημασίας, τα όσα θα καταθέσουν οι φίλοι του 15χρονου, αλλά και όσοι τον γνώριζαν ώστε να ξεκαθαρίσουν τι έχει συμβεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο χαρτί που εντόπισαν δίπλα του οι γονείς του, βρέθηκαν τα ονόματα των έξι ατόμων, όχι όμως και οι λόγοι για τους οποίους τους κατηγορεί. Για αυτό είναι θέμα χρόνου να γίνει άρση τηλεφωνικού απορρήτου των επικοινωνιών αλλά και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης του 15χρονο, προκειμένου οι αστυνομικοί να διαπιστώσουν ποιοι και για ποιον λόγο εκφόβιζαν τον άτυχο 15χρονο μαθητή.

Παράλληλα, αξιωματικοί της ΕΛΑΣ δεν αποκλείουν τον ενδεχόμενο πριν προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα ο μαθητής να είχε μεσολαβήσει κάποιος καυγάς ή συνομιλία με κάποιο άτομο, το οποίο ενεργοποίησε την πρόθεση που πιθανότατα είχε στο πίσω μέρος του μυαλού του, δηλαδή να αυτοκτονήσει.

Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση διέταξε ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηλίας Ζαγοραίος.

Η κηδεία του αγοριού θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Τρίτης, στο κοιμητήριο Αργυρούπολης.


Πηγή: skai.gr
TAGS: ΕΛΑΣ