Φωκίδα: Παππούς, γιαγιά και 8χρονη εγγονή έπεσαν σε γκρεμό 50 μέτρων

Άγιο είχαν ένα ηλικιωμένο ζευγάρι και η oχτάχρονη εγγονή τους, όταν το αυτοκίνητο που επέβαιναν έπεσε σε γκρεμό της Φωκίδας και διασώθηκαν με κάποια τραύματα. Σύμφωνα με το lamiareport.gr, νωρίς τη Δευτέρα το μεσημέρι το αυτοκίνητο κινούνταν από Άμφισσα προς Λαμία. Στο 20ο χλμ σε μια στροφή ο ηλικιωμένος που οδηγούσε το αμάξι έχασε τον έλεγχο και βγήκε εκτός δρόμου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο καθώς βρέθηκε ξαφνικά μπροστά σε ένα κοπάδι με ζώα, ενώ και ο δρόμος ήταν ολισθηρός από βροχόπτωση. Μάλιστα το αυτοκίνητο πριν πέσει στο γκρεμό χτύπησε και τον νεαρό αλλοδαπό που ήταν ο βοσκός του κοπαδιού.

Όπως φαίνεται,
η πυκνή βλάστηση ήταν αυτή που έσωσε τους τρεις επιβάτες από τα χειρότερα, με τον πάππους να είναι ο πιο τυχερός, καθώς παρά το σοκ, κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητο και να φτάσει μέχρι το δρόμο για να καλέσει βοήθεια.

Η γιαγιά με το 8χρονο κοριτσάκι τραυματίστηκαν και παρέμειναν εγκλωβισμένες μέχρι να τις βγάλουν οι πυροσβέστες. Στη συνέχεια διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Άμφισσας όπου νοσηλεύονται εκτός κινδύνου. Προανάκριση για το τροχαίο διενεργεί η Τροχαία της Άμφισσας.
Πηγή: skai.gr