Κλείσιμο

Ομαλά εξελίχθηκε η επέμβαση της σκυλίτσας Λέιλα

Όλα κύλησαν ομαλά για τη Λέιλα, τη σκυλίτσα που πέταξαν από τον 3ο όροφο πολυκατοικίας στην πλατεία Αμερικής, στο ορθοπεδικό χειρουργείο, στο οποίο υπεβλήθη σήμερα για την αποκατάσταση του αριστερού μπροστινού ποδιού που έφερε συντριπτικό κάταγμα.

Λόγω της σοβαρότητας του κατάγματος το χειρουργείο κράτησε 4 ώρες και 25 λεπτά. Η επέμβαση αφορούσε την ανάταξη και οστεοσύνθεση του αριστερού αντιβραχίου. Η 3χρονη σκυλίτσα ανένηψε κανονικά και σε δεύτερο χρόνο αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργείο για την αποκατάσταση και του αριστερού πίσω ποδιού, το οποίο επίσης έφερε συντριπτικά ενδοαρθρικά κατάγματα με μετατόπιση στο κάτω τρίτο του μηριαίου.
Αύριο στις 7 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Νέα Φιλαδέλφεια στο Πάρκο Μνημείο Αλησμόνητων Πατρίδων (οδός Πίνδου και Λ. Δεκελείας), που είναι και η γειτονιά του φερόμενου ως δράστη.

Αυτόπτες μάρτυρες που βρίσκονταν ακριβώς απέναντι από το μπαλκόνι που διαδραματίστηκε το συμβάν και κατέθεσαν μήνυση εναντίον του καταγγέλλουν πως ο Χρήστος Ζαρίφης πρώτα ξυλοκόπησε τον σκύλο με μία απλώστρα και στη συνέχεια με μία μεταλλική σκάλα, με την οποία στο τέλος τον έσπρωξε κάτω από το μπαλκόνι.

Η εισαγγελία διενεργεί προανάκριση για το περιστατικό και ο φερόμενος ως δράστης έχει κληθεί σε απολογία στο αστυνομικό τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα, όπου αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στις επόμενες ημέρες. 

Δείτε φωτογραφίες από την επέμβαση της τυχερής μέσα στην ατυχία της σκυλίτσας: 









Πηγή: skai.gr - Λουίζα Κροντήρη