Κλείσιμο

Απίστευτη ταλαιπωρία και ουρές χιλιομέτρων στη Χαλκίδα

Μεγάλη ταλαιπωρία από το πρωί για τους οδηγούς που κινούνται στην Εθνική Αθηνών –Λαμίας, καθώς είναι κλειστή η νέα οδός Σχηματαριου - Χαλκίδας και στα δυο ρεύματα και ο κλάδος από την υψηλή Γέφυρα προς τον κυκλικό κόμβο τσιμενταδικου καθώς και ο κλάδος μέχρι τα φανάρια του άγιου Στεφάνου. Η κυκλοφορία προς τη Χαλκίδα διεξάγεται από τη Ριτσώνα.

Ο δρόμος θα παραμείνει κλειστός μέχρι τις 4.30 το απόγευμα σύμφωνα με την τροχαία Χαλκίδας καθώς η ΔΕΗ αλλάζει τους αγωγούς υψηλής τάσης στους πυλώνες.

Τα αυτοκίνητα από το ΣΧηματαρι προς Χαλκίδα εκτρέπονται από την Εθνική και μπαίνουν ξανά στο 75ο χλμ.

Ενδέχεται τα έργα της ΔΕΗ να συνεχισθούν και την Κυριακή σύμφωνα με την τροχαία Χαλκίδας από το ύψος την υψηλής Γέφυρας μέχρι τον κόμβο της Ριτσωνας από τις 7 μέχρι τις 3 το απόγευμα.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ
, ο αντιπεριφερειάρχης Ευβοίας Φάνης Σπανός εξέφρασε προβληματισμός για την επιλογή του Σαββατοκύριακου για τις εργασίες, ενώ οι υπεύθυνοι των έργων αντέτειναν ότι ο κυκλοφοριακός φόρτος είναι περίπου ίδιος και τις καθημερινές, ενώ εταιρείες της περιοχής δεν θα μπορούσαν να λειτουργήσουν, αν τα έργα γίνονταν καθημερινή, λόγω της διακοπής ρεύματος, άρα το πρόβλημα θα ήταν μεγαλύτερο.
Πηγή: skai.gr