Όλοι μαζί μπορούμε και στην ΥΓΕΙΑ

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του ΣΚΑΪ «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και στην ΥΓΕΙΑ», οργανώνουμε συλλογή φαρμάκων και υγειονομικού υλικού μαζί με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών.

Το Σάββατο 16 Ιουνίου από τις 10 το πρωί συγκεντρώνουμε φάρμακα και υγειονομικό υλικό:
• Στο Μαρούσι, στην πλατεία ΗΣΑΠ
• Στο Ψυχικό, στην πλατεία Αγίας Σοφίας
• Στην Καλλιθέα, στη συμβολή των οδών Θησέως και Δαβάκη

Τα φάρμακα και το υγειονομικό υλικό, που θα συγκεντρωθούν στις πλατείες, θα παραληφθούν από ιατρούς του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, οι οποίοι στη συνέχεια θα τα μεταφέρουν στο ιατρείο της «Κοινωνικής Αποστολής». Εκεί θα γίνει η διαλογή και κατηγοριοποίηση των φαρμάκων.

Το ιατρείο της «Κοινωνικής Αποστολής» λειτουργεί στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, στην οδό Σεβαστουπόλεως 113, κάθε μέρα από τις 09.00 το πρωί έως τις 14.00 το μεσημέρι, εκτός Σαββάτου και Κυριακής.

Στο ιατρείο της «Κοινωνικής Αποστολής», μπορούν να εξεταστούν και να παραλάβουν τα φάρμακά τους, όλοι οι ανασφάλιστοι και τα μέλη των οικογενειών τους. Εάν έχουν βιβλιάριο υγείας, μπορούν να το προσκομίζουν, ώστε οι θεράποντες ιατροί, να γνωρίσουν το ιατρικό ιστορικό τους.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το ιατρείο της «Κοινωνικής Αποστολής» κάθε μέρα από τις 09.00 το πρωί έως τις 17.00 το απόγευμα, εκτός Σαββάτου και Κυριακής, στο 210-3847374.

ΣΚΑΪ
Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών
Φιλανθρωπικός Οργανισμός «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών
Πηγή: skai.gr