Κλείσιμο

ΣΚΑΪ LIFE: Τετραήμερο στο NAUTICA BAY HOTEL

Ένα τετραήμερο σε προνομιακή τιμή στο NAUTICA BAY HOTEL 3* SUP στο Πόρτο Χέλι Αργολίδας, κερδίζουν όλοι όσοι συμμετάσχουν στο νέο διαγωνισμό της εκπομπής ΣΚΑΪ LIFE, από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ο διαγωνισμός διαρκεί από τη Δευτέρα 12/03 έως και την Παρασκευή 16/03.

Για να συμμετάσχετε πρέπει να στείλετε γραπτό μήνυμα, (SMS) προς τον πενταψήφιο αριθμό χρέωσης 19100 με πρόθεμα LIFE.

Η προσφορά ισχύει για το 4ήμερο 23/03-26/03

Τιμή κατ’ άτομο 54 € σε δίκλινο δωμάτιο για 4 ημέρες (3 διανυκτερεύσεις) στο NAUTICA BAY HOTEL 3* SUP στο ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ*

Η προσφορά ισχύει για 2 άτομα και περιλαμβάνει
* 1.
3 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο
* 2. Πρωινό καθημερινά

Διαβάστε αναλυτικά τους όρους του διαγωνισμού ΕΔΩ

Περιγραφή: Στο Νοτιότερο άκρο της Αργολίδας, απέναντι από τις Σπέτσες, βρίσκεται το ξενοδοχείο Nautica Bay στο Πόρτο Χέλι. Σε ένα από τα καλύτερα φυσικά προστατευμένα λιμάνια, ο κόλπος του Πόρτο Χελίου απλώνεται μπροστά από το ξενοδοχείο Nautica Bay, από την αρχαία πόλη ‘Αλιάς’ στην αριστερή πλευρά, έως το άλλο άκρο όπου βρίσκεται το κέντρο του χωριού. Το ξενοδοχείο Nautica Bay προνομιακά τοποθετημένο στο κέντρο του κόλπου του Πόρτο Χελίου και 1200 μέτρα από το κέντρο του χωριού αποτελεί ιδανικό προορισμό για καλοκαιρινές διακοπές, αλλά και για μονήμερες αποδράσεις. Η πλεονεκτική τοποθέτησή του στον κόλπο του Πόρτο Χελίου, η στρατηγική του θέση σε σχέση με τα νησιά Σπέτσες και Ύδρα καθώς και η μικρή απόσταση σε σχέση με το θέατρο της Επιδαύρου, το Ναύπλιο και τις Μυκήνες, έχουν φέρει το ξενοδοχείο πρώτο στις προτιμήσεις των Ελλήνων και ξένων παραθεριστών.
Πηγή: skai.gr