Κλείσιμο

Προβλήματα στο χώρο γύρω από την Ακρόπολη

Έλλειψη συντονισμού και οργάνωσης στον αρχαιολογικό χώρο γύρω από την Ακρόπολη κατήγγειλαν ακροατές στον ΣΚΑΙ καθώς τα πούλμαν που μεταφέρουν τουρίστες κλείνουν δρόμους προκαλώντας συμφόρηση.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο Γιώργος Τελώνης πρόεδρος του Συνδέσμου Τουριστικών Γραφείων, είπε ότι πρέπει να υπάρξει καλύτερη διαχείριση της κατάστασης, ώστε να μην υπάρχει συμφόρηση στο κέντρο και πρότεινε τη δημιουργία ενός συντονιστικού οργάνου που θα ρυθμίζει τέτοια θέματα.

"Αντίπαλός μας είναι ο κακός μας εαυτός" είπε ο κ. Τελώνης προσθέτοντας ότι δεν πρέπει να δυσφημιζόμαστε όπως πέρυσι, αλλά να λύνουμε τα αυτονόητα...

Από την πλευρά του ο αρμόδιος υφυπουργός Γιώργος Νικητιάδης δήλωσε στον ΣΚΑΙ ότι προχωρά η καταγραφή των προβλημάτων, προκειμένου να λυθούν με παρέμβασης επιχειρησιακού και νομοθετικού χαρακτήρα.

Ο κ.Τελώνης κάνει αναφορά επίσης και στο τουρισμό, που όπως λεει οι προβλέψεις είναι πολύ θετικές καθώς οι αφίξεις των τουριστών παρουσιάζουν άνοδο 4,5% συγκριτικά με πέρυσι.

«Ελπίζουμε να επιβεβαιωθούν οι προκρατήσεις και να έχουμε διψήφιο αριθμό» δήλωσε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Τουριστικών Γραφείων .

Πηγή: skai.gr