Μητσοτάκης σε Ρέγκλινγκ: Θα σεβαστούμε τους δημοσιονομικούς στόχους

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Εκτελεστικό Διευθυντή του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM) Κλάους Ρέγκλινγκ.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ θετικό κλίμα. 

Ο Πρωθυπουργός τόνισε τη σημασία των μεταρρυθμίσεων που ενισχύουν την οικονομική ανάπτυξη και τη δημιουργία θέσεων εργασίας οι οποίες αποτελούν τις κεντρικές δεσμεύσεις της νέας ελληνικής κυβέρνησης.  Ο κ. Μητσοτάκης επαναβεβαίωσε ότι η Ελλάδα θα σεβαστεί τους δημοσιονομικούς στόχους. 

Επίσης, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η ταχεία υλοποίηση των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων θα ανοίξει τον δρόμο για υψηλότερη ανάπτυξη και πρόσθετο δημοσιονομικό χώρο. 
 
Ο κ. Ρέγκλινγκ συνεχάρη τον Πρωθυπουργό για την εκλογική του νίκη. Τόνισε ότι ο ESM είναι μακροπρόθεσμος εταίρος της Ελλάδας και είναι πρόθυμος να βοηθήσει την κυβέρνηση στην προσπάθειά της να ενισχύσει την ανταγωνιστικότητα και τη διατηρήσιμη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη. 
 
Ο Πρωθυπουργός και ο κ. Ρέγκλινγκ υπογράμμισαν την κοινή τους βούληση για συνεχή και εποικοδομητική συνεργασία σε κλίμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης

Πηγή: skai.gr