Gwen Stefani: Εμφανίστηκε στο «The Voice» με δημιουργία του Έλληνα σχεδιαστή Βρεττού Βρεττάκου - Δείτε video

Θεωρείται μία από τις ακριβότερες και πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις που έχουν παρουσιαστεί στα μεγαλύτερα shows παγκοσμίως.

Με μια εκθαμβωτική δημιουργία του Έλληνα σχεδιαστή Βρεττού Βρεττάκου, εμφανίστηκε στον χθεσινό τελικό του αμερικάνικου «The Voice», η διάσημη τραγουδίστρια Γκουέν Στεφάνι.

Πρόκειται για μία μοναδική haute couture ολόσωμη κόκκινη φόρμα-ζιβάγκο και ένα εντυπωσιακό baseball τζάκετ κεντημένα και τα δύο από τέσσερα διαφορετικά μεγέθη κρυστάλλων swarovski σε μοτίβο 3D που θυμίζουν δέρμα φιδιού.

Η Gwen Stefani

Η λαμπερή δημιουργία του ενός εκατ. κρυστάλλων ολοκληρώθηκε με της ίδιας φιλοσοφίας γάντια και ψηλοτάκουνες μπότες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gwen Stefani (@gwenstefani)

Σύμφωνα με τον ξένο τύπο, θεωρείται μία από τις ακριβότερες και πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις που έχουν παρουσιαστεί στα μεγαλύτερα shows παγκοσμίως. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τελικός του Voice Αμερικής θεωρείται το μεγαλύτερο talent show, με πολύ υψηλή τηλεθέαση.

Η Gwen Stefani

Η ομάδα του Βρεττού Βρεττάκου και ο ίδιος δήλωσαν στο Αθηναικό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι είναι ιδιαίτερα περήφανοι που η εικόνα της ελληνικής μόδας προβάλλεται σε παγκόσμια κλίμακα και ταξιδεύει σε εκατομμύρια ανθρώπους. Μας αποκάλυψαν ότι έγινε αποκλειστικά για την διάσημη τραγουδίστρια και χρειάστηκε ένας μήνας προετοιμασίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που η ομάδα της σταρ επέλεξε ένα total look για εκείνη φέροντας την υπογραφή του διεθνούς φήμης Έλληνα σχεδιαστή.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gwen Stefani (@gwenstefani)

Η Gwen Stefani

Πηγή: skai.gr