Φόρεσε τον μπερέ όπως κάθε fashionista - Γίνε μια γνήσια... Παριζιάνα

Ο μπερές είναι ένα αξεσουάρ που θέλει τόλμη

Ο μπερές είναι ένα από τα fashion items που αποτελούν χαρακτηριστικό Parisian κομμάτι, ενώ πολλές celebrities κατά καιρούς το έχουν υιοθετήσει.

Από τη Brigitte Bardot με το αξεπέραστο θηλυκό στυλ της στην Lady Gaga που άλλαξε 4 εμφανίσεις σε ένα event. Από την Britney Spears με την τολμηρή total denim εμφάνιση της στη γλυκιά Emily In Paris, ο μπερές είναι ένα αξεσουάρ που θέλει τόλμη αλλά και preppy attitude.

Plus, είναι εύκολη επιλογή για να φορέσεις μια «bad hair day» και κανείς να μην καταλάβει τίποτα.

Πώς όμως μπορείς να το συνδυάσεις και να το εντάξεις στο στυλ σου σαν να είσαι fashionista; Βρήκαμε 6 τρόπους για να φορέσεις και εσύ beret και να ανανεώσεις το στυλ σου με παριζιάνικο αέρα.

#1. Με oversized blazer
 

Αυτή η εναλλαγή της γεωμετρικής γραμμής του oversized blazer, με τις καμπύλες του μπερέ, θα δώσουν extra ενδιαφέρον σε κάθε σου εμφάνιση, ενώ ιδανικά μπορείς να το τολμήσεις επιλέγοντας έντονα χρώματα όπως το πράσινο και το πορτοκαλί που είναι must have αποχρώσεις για τη σεζόν και να πετύχεις εύκολα color blocking.

#2. Με midi printed φόρεμα
 

Ένα bohemian φόρεμα σε midi μήκος με κάποιο ενδιαφέρον print, θα δώσει total Parisian vibes στο στυλ σου και θα είσαι άνετη με attitude. Μπορείς να το συνδυάσεις με Chelsea μπότες ή Mary Janes και μια satchel τσάντα και να πας παντού κάθε στιγμή.

#3. Με λεπτομέρειες πλέξης

Αν θέλεις να κινηθείς σε κάτι πιο minimal και basic στο συνολικό σου outfit αλλά θες και τον beret σου, μπορείς να επιλέξεις ένα που να έχει λεπτομέρειες πλέξης ή μεταλλικό νήμα, και να τραβάει αυτό τη προσοχή.

#4. Με trench coat
 

Το no1 trend της σεζόν είναι το trench coat και αν το συνδυάσεις με beret θα είσαι μια fashionista σε χρόνο μηδέν. Φόρεσε από μέσα μαρινιέρα και flat μπαλαρίνες και δε σε πιάνει κανένας.

#5. Με κόκκινο κραγιόν
 

Αγαπάμε τον κόκκινο μπερέ και αυτό γιατί μας θυμίζει ακόμα περισσότερο το Γαλλικό στυλ, και μπορείς ιδανικά να τον φορέσεις με black & white ή και total black outfit και να τον συνδυάσεις με κατακόκκινο κραγιόν, ώστε να τραβάς τα βλέμματα στο πρόσωπο σου.

#6. Work outfit
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SABRINA LOPEZ (@sasabylopez)

Ποιος είπε ότι δεν μπορείς να το φορέσεις και στη δουλειά σου;

Ένα αντρικό πουκάμισο, ένα oversized παλτό και αγαπημένα loafers σε κάποιο ιδιαίτερο print δημιουργούν το απόλυτο office style, το οποίο απογειώνεται από τον μπερέ και το πλαίσιο που δημιουργεί γύρω από το πρόσωπο σου και το κολακεύει στο έπακρο.

Ακόμα να πειστείς να κάνεις δικό σου ένα beret καπέλο;

Πηγή: Savoir Ville