Την Κυριακή καθαρίζουμε σε Λαγονήσι, Βύρωνα, Αθήνα & Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης

Σήμερα καθαρίζουμε σε Λαγονήσι, Βύρωνα, Αθήνα και Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης. Οι δράσεις καθαρισμού του ΣΚΑΪ, στο πλαίσιο «Καθαρίζουμε την Ελλάδα, Ομορφαίνουμε την Ελλάδα», έχουν την υποστήριξη του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

1. Λαγονήσι – Καθαρισμός παραλιών 
Ο πολιτιστικός εξωραϊστικός σύλλογος οικιστών Λαγονησίου και Δήμος Σαρωνικού σε συνεργασία με τον Σκάι, διοργανώνουν καθαρισμό στις παραλίες Πεύκου και Ευκαλύπτων στο Λαγονήσι.
Σημείο συνάντησης, η παραλία Πεύκου στο 41ο χιλιόμετρο της λεωφόρου Αθηνών Σουνίου, στις 10 το πρωί.

2. Βύρωνας – Καθαρισμός πάρκου
Ο Σύνδεσμος για την Προστασία και την Ανάπλαση του Υμηττού σε συνεργασία με τον Σκάι και το Δήμο Βύρωνα, διοργανώνουν καθαρισμό στο πάρκο Καραολή- Δημητρίου στο Βύρωνα.
Σημείο συνάντησης, απέναντι από το δημαρχείο Βύρωνα στη λεωφόρο Καραολή-Δημητρίου στις 10 το πρωί.

3. Αθήνα – Καθαρισμός στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης
Το Σωματείο Διπλωματούχων Ξεναγών σε συνεργασία με τον Σκάι και το Δήμο Αθηναίων, διοργανώνουν καθαρισμό στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης, στο λόφο μεταξύ του Αρείου Πάγου και της Αρχαίας Αγοράς. Σημείο συνάντησης, η είσοδος της Αρχαίας Αγοράς στην οδό Θεωρίας, στις 10 το πρωί.

4. Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης – Καθαρισμός παραποτάμιου δάσους στον Αξιό

Ο Φορέας διαχείρισης του δέλτα Αξιού - Λουδία -Αλιάκμονα σε συνεργασία με τον Σκάι και το Δήμο Χαλκηδόνας Θεσσαλονίκης, διοργανώνουν καθαρισμό στο παραποτάμιο δάσος του Αξιού.

Το σημείο συνάντησης είναι το φράγμα της Έλλης, στο 30ο χιλιόμετρο της λεωφόρου Θεσσαλονίκης Έδεσσας, στις 10 το πρωί.

Ο δήμος Χαλκηδόνας υποστηρίζοντας τη δράση, παραχωρεί πούλμαν για τη μετάβαση των δημοτών του στο σημείο καθαρισμού. Σημείο συνάντησης είναι το κλειστό γυμναστήριο Χαλκηδόνας, στις 09.30 το πρωί.

Οι δράσεις καθαρισμού του ΣΚΑΪ, στο πλαίσιο «Καθαρίζουμε την Ελλάδα, Ομορφαίνουμε την Ελλάδα», έχουν την υποστήριξη του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.



Προβολή Καθαρίζουμε την Ελλάδα, Ομορφαίνουμε την Ελλάδα σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους
Πηγή: skai.gr