Κλείσιμο

«Καθαρίσαμε» με επιτυχία και αυτό το Σάββατο

Ο ΣΚΑΪ, μαζί με τους συνεργαζόμενους ραδιοφωνικούς σταθμούς ανά την Ελλάδα, συνεχίζουν τη μεγαλύτερη εκστρατεία καθαρισμού που έχει γίνει μέχρι σήμερα.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι σημερινοί καθαρισμοί σε Πανόραμα Βούλας, Νέα Μάκρη και Καρπενήσι στο πλαίσιο των δράσεων του ΣΚΑΪ "Καθαρίζουμε την Ελλάδα-Ομορφαίνουμε την Ελλάδα".

Ακροατές, από την Αθήνα αλλά και από την υπόλοιπη Ελλάδα, προτείνουν περιοχές που χρειάζονται καθαρισμό και φροντίδα, μέσα από το kathariellada.skai.gr, ή στο τηλέφωνο 210-4800095. Όλοι μαζί - ΣΚΑΪ, συγγενείς, φίλοι, γείτονες - με σύνθημα «Καθαρίζουμε την Ελλάδα, Ομορφαίνουμε την Ελλάδα» δημιουργούμε ομάδες καθαρισμού και αναλαμβάνουμε δράση σε: δρόμους, πλατείες, γειτονιές, δάση, παραλίες.

Την Κυριακή 09 Οκτωβρίου στις 10.00 το πρωί καθαρίζουμε

Στη Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης. Κάτοικοι από το δήμο Χαλκηδόνας Θεσσαλονίκης θα καθαρίσουν ένα πανέμορφο δασάκι, που υπάρχει στην περιοχή τους. Σημείο συνάντησης η θέση «Πευκάκια». Στο δασάκι υπάρχουν σκουπίδια , μπάζα, κατεστραμμένες ξύλινες κατασκευές και βρίσκεται σε απόσταση 1km από τη Χαλκηδόνα Θεσ/νικης.

Μεγάλη εκστρατεία καθαρισμού του ΣΚΑΪ
ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΜΟΡΦΑΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΣΚΑΪ – ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Πηγή: skai.gr