«Επιχείρηση Καθαρή Γειτονιά» στην πλατεία Αλεξάνδρας στο Πασαλιμάνι και στο Άλσος Πολυγώνου

H καμπάνια του ΣΚΑΪ και της Natura Verde «Επιχείρηση Καθαρή Γειτονιά» μπήκε στην τελική της φάση και την Κυριακή 3 Ιουλίου, στις 10 το πρωί, θα γίνει διπλή δράση καθαρισμού. Καθαρίζουμε τις δύο περιοχές που είχαν τον μεγαλύτερο αριθμό ψήφων. Ραντεβού λοιπόν στην πλατεία Αλεξάνδρας στο Πασαλιμάνι, την περιοχή που αναδείχθηκε ως η πιο παραμελημένη, και στο Άλσος Πολυγώνου στη διασταύρωση των οδών Δελβίνου και Κρέσνας. Η περιοχή του Πολυγώνου ήρθε δεύτερη σε αριθμό ψήφων.

Θα μαζέψουμε σκουπίδια, πλαστικές καρέκλες, ξύλα και μπουκάλια.

Δίνουμε ραντεβού, λοιπόν, και αναλαμβάνουμε δράση. Φοράμε καπέλο, αντιηλιακό και την... καλή μας διάθεση και κάνουμε απόβαση στο Πασαλιμάνι μαζί με σωματεία εθελοντών με φουσκωτά σκάφη και στο Άλσος Πολυγώνου μαζί με φορείς και εθελοντικές ομάδες.

Τώρα, όλοι εσείς που προτείνατε περιοχές για καθαρισμό και δεν προκρίθηκαν μπορείτε να «αυτοοργανωθείτε» και να καθαρίσετε την ίδια ημέρα και ώρα, μαζί με τους φίλους σας το σημείο που υποδείξατε.

Μπείτε στο katharigeitonia.skai.gr , πείτε μας τα μέρη που θέλετε να καθαρίσετε το σημείο συνάντησής σας και εμείς θα σας προβάλουμε από το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ώστε να γίνει γνωστή η δράση σας. Την Κυριακή 3 Ιουλίου από τις 10 το πρωί καθαρίζουμε όλοι μαζί περιοχές της Αττικής ώστε να γίνει πιο καθαρή.

Έτσι αυτοοργανώσεις πολιτών καθαρίζουν τις δικές τους γειτονιές στις 10 το πρωί της Κυριακής σε Μαρούσι, Αγία Παρασκευή, ρέμα Πικροδάφνης και Ζεφύρι.

Στο Μαρούσι το σημείο συνάντησης είναι τέρμα οδού Κυρίλλου, κοντά στο σταθμό Νερατζιώτισσα, στο Ζεφύρι είναι στο ύψος του ρέματος Εσχατιάς, στο ρέμα Πικροδάφνης, στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου και στην Αγία Παρασκευή στην οδό Θράκης.

Κυριακή 3 Ιουλίου, στις 10 το πρωί.
Σας περιμένουμε όλους.
Τώρα, είναι ώρα για δράση!


Προβολή του χάρτη σε μεγάλο μέγεθος

Οι φορείς που έχουν δηλώσει συμμετοχή:

Εθελοντική ομάδα δήμου Πειραιά
Ναυτικός Όμιλος Ελλάδας
Ένωση Πολιτών Κυψέλης
Εθελοντές δήμου Αθηναίων
Ομάδα αυτοδυτών σχολής Νίκου Τζανουδάκη
Σύλλογος Κόνων
Ένωση εθελοντών Άλσους Πολυγώνου
Εθελοντές Δασοπροστασίας Αττικής
Ένωση Αυτοδυτών Πειραιά
Όμιλος φίλων Άλσους Τουρκοβουνίων
1ο σύστημα Προσκόπων Πειραιά
3ο σύστημα Προσκόπων Αθήνας
Περιβαλλοντικός σύλλογος Πειραιά
2ο σύστημα ναυτοπροσκόπων Πειραιά

Πηγή: skai.gr