«Όταν σε δω θα σε ξεφτιλίσω άγρια»: Γιατί ο Μίκι Ρουρκ «τα έβαλε» με τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο (pic)

Αστραψε και βρόντηξε μέσω instagram ο Μίκι Ρούρκ εναντίον του- εδώ και πολλά χρόνια- εχθρού του Ρόμπερτ Ντε Νίρο. 

Ο Μίκι Ρούρκ επιτέθηκε μέσω Instagram στον Ρόμπερτ Ντε Νίρο με πολλούς χαρακτηρισμούς. 

Mε μια ανάρτηση του στο instagram χθες 18 Ιουλίου "στόλισε" τον Ντενίρο με πολλούς χαρακτηρισμούς αποκαλώντας τον μεταξύ άλλων «βρωμοκλαψιάρη».

«Εϊ, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, σωστά, σ' εσένα μιλάω, βρωμοκλαψιάρη. Ένας φίλος μου, μοu είπε πρόσφατα ότι πριν λίγους μήνες δήλωσες στις εφημερίδες, "ο Μίκι Ρουρκ είναι ψεύτης και λέει μ@λ@κίες",» γράφει ο ηθοποιός.

Και συνεχίζει: «'Aκου, Κύριε Σκληροτράχηλε του σινεμά, είσαι ο πρώτος άνθρωπος που με αποκάλεσε ποτέ ψεύτη και το έκανε σε εφημερίδα. Θα σου πω κάτι, αλήτη, όταν σε δω μπροστά μου τ' ορκίζομαι στον Θεό, στη γιαγιά μου, τον αδελφό μου κι όλα μου τα σκυλιά, θα σε ξεφτιλίσω άγρια 100%,» δήλωσε υπογράφοντας «Μίκι Ρουρκ, Μάρτυς μου ο Θεός».

Tι προκάλεσε όμως την οργή του πρωταγωνιστή εναντίον του συναδέλφου του;

Οι σχέσεις των δύο αστέρων, είναι γνωστό, στους κύκλους του Χόλιγουντ, πως ποτέ δεν υπήρξαν καλές. Συγκεκριμένα στο παρελθόν ο Μίκι Ρουρκ είχε πει πως ενώ θαύμαζε απεριόριστα τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο πριν συνεργαστούν, το 1987, από τη στιγμή που τον γνώρισε άλλαξε γνώμη: «Τώρα δεν τον θαυμάζω πια, έχω καταλάβει τι είναι», λέει. 

Πηγή: skai.gr
TAGS: Instagram