Στις 12 Δεκεμβρίου η Τελετή Απονομής των EMPORIKI BANK RETAILBUSINESS AWARDS '11

Για 10η συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιούνται τα RETAILBUSINESS AWARDS, ο καταξιωμένος πλέον θεσμός που διοργανώνει η DIRECTION Εκδοτικός Οργανισμός Α.Ε. και το περιοδικό RETAILBUSINESS, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ) και την Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ).

Το κορυφαίο Βραβείο της φετινής διοργάνωσης “Retailer της Δεκαετίας”, η οποία όπως κάθε χρονιά, τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, έχει προσκληθεί να απονείμει ο Υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Χορηγός Τίτλου της διοργάνωσης που έχει σαν στόχο την επιβράβευση της υγιούς επιχειρηματικότητας, της καινοτομίας, της χρήσης των νέων τεχνολογιών και των επενδύσεων στον κλάδο του λιανεμπορίου, είναι η Εμπορική Τράπεζα.

Στην επέτειο των 10 χρόνων του θεσμού, εκτός από τα κορυφαία βραβεία “Retailer της Δεκαετίας” και “Retail Manager της Δεκαετίας”, βραβεία για τα επιτεύγματα της χρονιάς 2011 θα απονεμηθούν στις κατηγορίες:

- E-Retailer 2011
- Retail Campaign 2011 (TV, Radio, Press & Online)
- Retail Store - Super Market 2011
- Retail Store – Εστίαση 2011
- Retail Store - Ηλεκτρικά & Ηλεκτρονικά Είδη 2011
- Retail Store - Ένδυση / Υπόδηση 2011
- CSR Retail Strategy 2011

Πιστά στο ραντεβού τους από το 2002, τα RETAILBUSINESS AWARDS συνεχίζουν να επιβραβεύουν εκείνους που περνούν στην επόμενη μέρα, όλους όσους αποδεικνύουν ότι οι άνθρωποι και οι επιχειρήσεις του κλάδου έχουν τη γνώση, τη θέληση και τη δημιουργικότητα για ακόμα μεγαλύτερα επιτεύγματα.

Οι εταιρείες και τα στελέχη που θα διεκδικήσουν ένα από τα βραβεία των EMPORIKI BANK RETAILBUSINESS AWARDS 11 έχουν ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα του θεσμού www.retailawards.gr.

Πηγή: skai.gr