Χρήστος Μάστορας: «Νίκησε το φόβο»- Viral το συγκινητικό video του τραγουδιστή για τον εμβολιασμό

Χρήστος Μάστορας: «Νίκησε το φόβο»- Viral το συγκινητικό video του τραγουδιστή για τον εμβολιασμό

Ο δημοφιλής τραγουδιστής, Χρήστος Μάστορας, Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες βίντεο του δημοφιλούς τραγουδιστή Χρήστου Μάστορα, μέσα από το οποίο στέλνει το δικό του μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού κατά του κορωνοιού.

Στο βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Χρήστος Μάστορας ξεκαθαρίζει πως τα όσα λέει δεν αποτελούν μέρος κάποιας διαφήμισης ή κάποιας προπαγάνδας, αλλά αποτελούν την προσωπική του άποψη, την οποία εκφράζει με αγάπη απέναντι σε όλους.

Αναφέρει πως πριν κάποιους μήνες νόησε από κορονοϊό και τον κυρίευσε ο φόβος, ο οποίος κατά τη γνώμη του είναι το αντίθετο της αγάπης κι όχι το μίσος, ή ο φθόνος.

Δηλώνει επίσης πως έκανε και τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Astrazeneca «που ξέρω ότι δεν αγαπάτε πολύ», θεωρώντας πως έκανε το χρέος του «απέναντι σε μια κοινωνία που αιμορραγεί καθημερινά». Σε μια κοινωνία «που σύντροφοι, γονείς και παιδιά δεν προλαβαίνουν να πουν αντίο σε αυτούς που φεύγουν γιατί πολύ απλά δεν μπορούν. Φανταστείτε τον πόνο για κάποιον πριν πεθάνει και τον πόνο αφού πεθάνει γι’ αυτούς που θα μείνουν πίσω».

Επιπλέον χαρακτηρίζει ήρωες τους εθελοντές που συνέδραμαν στις έρευνες ώστε να μπορέσουμε σήμερα να έχουμε τα εμβόλια, κατακρίνοντας όσους τους χαρακτηρίζουν «κορόιδα»

«Αν δεν υπήρχαν αυτοί δεν θα είχαμε εμβόλια για κανέναν ιό. Θα πέθαιναν πολλά εκατομμύρια ανθρώπων. Μην ξεχνάτε ότι χάρη στα εμβόλια δεν έχουμε πολυομελίτιδα ή ευλογιά που θα μπορούσαν να θερίζουν ακόμη μικρά παιδιά» τονίζει.

Πηγή: skai.gr