Wet Hankies Antibacterial. Πάντα δίπλα σας, με ευθύνη!

Wet Hankies Antibacterial. Πάντα δίπλα σας, με ευθύνη!

Οι καιροί πλέον απαιτούν ενισχυμένη και σίγουρη αντιβακτηριδιακή προστασία! Η αποτελεσματική υγιεινή των χεριών αποτελεί μία ισχυρή άμυνα. Τα υγρά μαντήλια Wet Hankies Antibacterial είναι σύμμαχός σας στην καθημερινή υγιεινή προστασία. 
Χάρη στην αποδεδειγμένα αποτελεσματική αντιβακτηριδιακή τους σύνθεση, η οποία περιλαμβάνει αιθυλική αλκοόλη (οινόπνευμα) και επιπλέον αντισηπτικό παράγοντα, τα υγρά μαντήλια Wet Hankies Antibacterial, η Νο1 μάρκα υγρών αντιβακτηριδιακών μαντηλιών στην Ελλάδα, εξασφαλίζουν πιστοποιημένη αντιβακτηριδιακή δράση, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα (EN1650, EN1276, EN1040, EN1499, ΕΝ 14476), ενώ δρουν αποδεδειγμένα κατά των ιών της γρίπης (Η1Ν1, Η3Ν2).


Πάντα δίπλα σας…
Η 100% ελληνική εταιρεία ΜΕΓΑ Α.Ε., με απόλυτη συναίσθηση ευθύνης απέναντι στις ιδιαίτερες ανάγκες που προκύπτουν από τη ραγδαία εξάπλωση το κορωνοϊού, βρίσκεται δίπλα στους καταναλωτές και την ελληνική κοινωνία, με κάθε δυνατό τρόπο. 


… με ενίσχυση της παραγωγής αντιβακτηριδιακών μαντηλιών!

Πιστή στη δέσμευσή της να υπηρετήσει, με όσα μέσα διαθέτει, το δικαίωμα κάθε ανθρώπου στην τήρηση αυστηρών μέτρων υγιεινής, συμβάλλοντας έτσι στην προσπάθεια όλων για τη μέγιστη δυνατή προστασία της Δημόσιας Υγείας, από την πρώτη μέρα αύξησης της ζήτησης, η εταιρεία ΜΕΓΑ προέβη άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, με στόχο τη μεγιστοποίηση της συνολικής παραγωγικότητάς της σε αντιβακτηριδιακά μαντήλια.
Η παραγωγή των αντισηπτικών μαντηλιών Wet Hankies, όπως και όλων των προϊόντων της ΜΕΓΑ, γίνεται και γινόταν πάντα κάτω από αυστηρές συνθήκες ασφάλειας και υγιεινής. Συγκεκριμένα, εντατικοποιήθηκαν περαιτέρω τα ήδη εξαιρετικά αυστηρά μέτρα καθαριότητας και απολύμανσης των εγκαταστάσεων της εταιρείας, ενώ παράλληλα έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας των εργαζομένων οι οποίοι, σε αυτήν την προσπάθεια, αποτελούν πολύτιμους συμμάχους και ακούραστους στυλοβάτες. 


… με διαρκή προσπάθεια για την καλύτερη κάλυψη των αυξημένων αναγκών

Λόγω της εξαιρετικά μεγάλης ζήτησης σε αντιβακτηριδιακά μαντήλια το τελευταίο διάστημα, έχουν παρατηρηθεί αναπόφευκτα ελλείψεις στα διάφορα σημεία πώλησης. Ωστόσο, αυτό ισχύει για όλα τα αντισηπτικά προϊόντα και όχι μόνο για τις μάρκες της ΜΕΓΑ. Από την πλευρά της η εταιρεία μπορεί να διαβεβαιώσει τους καταναλωτές ότι παράγει και διαθέτει στην αγορά πολύ μεγαλύτερες ποσότητες σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα και ότι προσπαθεί με κάθε τρόπο να ανταποκριθεί στις ιδιαίτερα αυξημένες ανάγκες. 


… με διατήρηση της τιμής!

Πάντα δίπλα στους καταναλωτές, η ΜΕΓΑ διαβεβαιώνει ότι δεν έχει γίνει καμία ανατίμηση στα υγρά αντιβακτηριδιακά μαντήλια παραγωγής της (Wet Hankies, ΜΕΓΑ). Μάλιστα, συντασσόμενη με την υπουργική απόφαση για πώληση μονών συσκευασιών, αντί των πολυ-συσκευασιών, η εταιρεία αποφάσισε να μεταφέρει πλέον και στις μονές συσκευασίες των Wet Hankies Antibacterial την έκπτωση 50% που ίσχυε έως τώρα για τις πολυ-συσκευασίες «2+2 ΔΩΡΟ».
  Διευκρινίζεται ότι η τελική τιμή πώλησης είναι πάντα απόφαση των καταστημάτων λιανικής. 

… με αίσθημα ευθύνης  

Σε αυτή την πρωτοφανή ασύμμετρη απειλή για την Υγεία μας,  όλα όσα υλοποιούμε καθοδηγούνται από τις 2  παρακάτω βασικές αρχές:
Δίπλα στους ανθρώπους μας και στους καταναλωτές: Η εταιρεία μας, λόγω εξαιρετικά μεγάλης ευαισθησίας στα θέματα φιλικής προστασίας και προϊοντικής ασφάλειας, εδώ και χρόνια έχει φροντίσει για εξαιρετικά ασφαλείς συνθήκες παραγωγής των προϊόντων της, τα οποία παράγονται και συσκευάζονται ανέπαφα, καθώς και για αυστηρότατα κριτήρια ποιοτικού ελέγχου. 
Επιπλέον, προϊόντα της όπως τα Babylino και η EveryDay ήταν τα πρώτα στην Ευρώπη που πήραν το Oeko-Tex Certification για απουσία βλαβερών ουσιών, ενώ μόλις πριν λίγους μήνες απονεμήθηκε στην εταιρεία μας από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή το Βραβείο Product Safety, μετά από αυστηρό έλεγχο. Επίσης, όλα τα τμήματα έχουν επανειλημμένα πιστοποιηθεί για συνθήκες υγιεινής, από μεγάλες διεθνείς ελεγκτικές εταιρείες. Ειδικά, μάλιστα, τα τμήματα των αντισηπτικών τελούν υπό τον έλεγχο του ΕΟΦ, ο οποίος μετά από έλεγχο των εγκαταστάσεών μας, έχει εκδώσει άδεια παραγωγής αντισηπτικών μαντηλιών. 
Δίπλα στην Κοινωνία: Σήμερα περισσότερο από ποτέ, συνεχίζουμε να βρισκόμαστε δίπλα στις τοπικές κοινωνίες, στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και τους φορείς που αγρυπνούν για την προστασία της υγείας των συμπολιτών μας. Έτσι, προβαίνουμε καθημερινά με όλους τους τρόπους που δυνάμεθα για την υποστήριξη του έργου τους.  Ήδη έχουμε προχωρήσει σε δωρεά 20 νοσοκομειακών κλινών, σχεδιασμένων με ειδικές προδιαγραφές για ΜΕΘ, οι οποίες παραδόθηκαν στο Υπουργείο Υγείας.  

 

 

Παράλληλα, πραγματοποιούμε δωρεές εκατοντάδων χιλιάδων τεμαχίων αντιβακτηριδιακών μαντηλιών και λοιπών προϊόντων προσωπικής υγιεινής σε φορείς, όπως: το Πυροσβεστικό Σώμα, Σώματα της Αστυνομίας, Δήμους, Γηροκομεία, ορφανοτροφεία και φιλανθρωπικές οργανώσεις πανελλαδικά, ενώ στηρίζουμε με δωρεές ειδών προσωπικής υγιεινής το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι Plus» και το Κέντρο Ημέρας – Υπνωτήριο, του Δήμου Αθηναίων. 


ΜΕΓΑ. 100% ελληνική προστασία, δίπλα σας, με ευθύνη.
 

Πηγή: Advertorial