Βίντεο-Ντοκουμέντο από το κορωνοπάρτι της Νέας Σμύρνης: Κατέληξε σε μαχαίρωμα 60χρονου

Βίντεο-Ντοκουμέντο από το κορωνοπάρτι της Νέας Σμύρνης: Κατέληξε σε μαχαίρωμα 60χρονου

Στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media ανέβαζαν βίντεο από το κορωνοπάρτι που είχαν στήσει στη Νέα Σμύρνη και μάλιστα είχαν φτάσει μέχρι το σημείο να μαχαιρώσουν έναν 60χρονο που τους έκανε παρατήρηση.

Όπως αποκαλύφθηκε μετά τη σύλληψή τους, οι νεαροί είχαν βάλει δυνατά τη μουσική, διασκέδαζαν σα να μην υπάρχει πανδημία και παρά τις απαγορεύσεις.

Στα βίντεο που δημοσιεύει το CNN Greece αποτυπώνεται το κορωνοπάρτι, το οποίο κατέληξε στο μαχαίρωμα του 60χρονου στην Νέα Σμύρνη.

Όλα έγιναν πριν από μερικές ημέρες, όταν ο 60χρονος κατέβηκε από το σπίτι του και ζήτησε από τους νεαρούς να χαμηλώσουν τη μουσική και τους υπενθύμισε ότι υπάρχει απαγόρευση συνωστισμού.

Τότε οι νεαροί διαπληκτίστηκαν αρχικά με τον 60χρονο και αμέσως μετά άρχισαν να τον κυνηγούν και αφού τον μαχαίρωσαν, του άρπαξαν και το κινητό τηλέφωνο.

Το θύμα ειδοποίησε την Αστυνομία και αμέσως κινητοποιήθηκε το Α.Τ. Νέας Σμύρνης και η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών, όπου ταυτοποίησαν τα άτομα που είχαν λάβει μέρος στο κορωνοπάρτι, ενώ συνέλαβαν και πέντε άτομα, ανάμεσά τους και δύο ανήλικους.

Οδηγήθηκαν στις δικαστικές αρχές και αναμένεται τη Δευτέρα να δώσουν τις εξηγήσεις τους.

Πηγή: CNN Greece