Για τις ανάγκες των χορτοφάγων καταναλωτών, σε ορισμένα καταστήματα της πόλης, οι καταστηματάρχες έχουν διαμορφώσει ειδικά μενού που καλύπτουν τις απαιτήσεις τους.
Η τιμή των κυρίως πιάτων είναι προσιτή (το ακριβότερο δεν ξεπερνά τα 7,5 ευρώ), όπως σχολιάζει ένας ιδιοκτήτης εστιατορίου, στην Θεσσαλονίκη, εκτιμώντας πως ο μέσος όρος που θα ξοδέψει κάθε άτομο δεν ξεπερνά - όπως άλλωστε και τις υπόλοιπες ημέρες - τα 14 με 15 ευρώ.
Πηγή: skai.gr
Διαβάστε τις Ειδήσεις σήμερα και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα.
Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.