Το πείραμα Ρόδου για τουρισμό - Ολλανδοί: «Στην χειροτέρη θα είμαι στην πισίνα με ένα κοκτέιλ»

Το πείραμα Ρόδου για τουρισμό - Ολλανδοί: «Στην χειροτέρη θα είμαι στην πισίνα με ένα κοκτέιλ»

Το πείραμα της Ρόδου πήρε ''σάρκα και οστά'' καθώς από χθές κατέφθασαν στο νησί 187 Ολλανδοί τουρίστες και απολαμβάνουν τις διακοπές τους μέσα σε ενα ξεονοδοχείο.

Οι συμμετέχοντες στο πείραμα αλλά και τα 70 άτομα προσωπικό έχουν κάνει μοριακά τεστ ενω θα έχουν την δυνατότητα να κινούνται μόνο εντός ξενοδοχείου.

Παράλληλα από τις 16 Απριλίου αίρονται υπο όρους οι ταξιδιωτικοι περιορισμοί και τα αεροδρόμια ανοίγουν για πτήσεις από Ε.Ε. και 5 ακόμη χώρες ενω παραμένει ο στόχος για το καθολικό "άνοιγμα" του τουρισμού στις 14 Μαΐου. 

Οι διακοπές για εκείνους μόλις ξεκίνησαν και παρόλο, που θα είναι κάπως διαφορετικές... εκείνοι δείχνουν να το απολαμβάνουν.

189 είναι οι τουρίστες που θα συμμετάσχουν στο πιλοτικό πρόγραμμα για το άνοιγμα της φετινής τουριστικής περιόδου.

Έχουν φτάσει στη χώρα μας με δύο συνοδούς και όλοι τους έχουν ήδη υποβληθεί σε μοριακό αλλά και rapid test

Οι Ολλανδοί επισκέπτες  έχουν τη δυνατότητα να κινούνται ελεύθερα σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου που θα τους φιλοξενήσει για μία εβδομάδα. Τρια είναι  τα εστιατορία εντος του ξενοδοχείου, που τους εξυπηρετούν, ένω αρκετοί είναι εκείνοι που παιρνούν τη μέρα τους στην ξαπλώστρα της πισίνας, κάνοντας ηλιοθεραπέια.  Ενώ, κάθε βράδυ, υπάρχει και live μουσική. Στο ξενοδοχείο, όπως είναι φυσικό δεν υπάρχουν άλλοι πελάτες. 

Σύμφωνα με τις οδηγίες, τρεις ημέρες πριν φύγουν από τη Ρόδο θα υποβληθούν και πάλι σε μοριακό τεστ και λίγες ώρες πριν ταξιδέψουν θα κάνουν και  rapid. Στόχος του προγράμματος άλλωστε είναι να διαπιστώσει ο κόσμος, πως η χώρα μας αποτελεί έναν ασφαλή και υπεύθυνο προορισμό.
 

Πηγή: skai.gr