Σοκάρει η Σαμάνθα Φοξ: Ο Ντέιβιντ Κάσιντι με παρενόχλησε σεξουαλικά-«Ο τύπος ίδρωνε πάνω μου» (pics)

Σοκάρει η Σαμάνθα Φοξ: Ο Ντέιβιντ Κάσιντι με παρενόχλησε σεξουαλικά-«Ο τύπος ίδρωνε πάνω μου» (pics)

Σάλος στη σοουμπιζ από τις αποκαλύψεις στις οποίες προέβη η πρώην τραγουδίστρια, μοντέλο και σύμβολο του σεξ την εποχή του 80, Σαμάνθα Φοξ, για την σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη από τον θρύλο Ντέιβιντ Κάσιντι.

Σύμφωνα με την 54χρονη Σαμάνθα  ο Κάσιντι, την είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του κλιπ του Romance, στο οποίο της είχε ζητήσει να συμμετέχει.

Προχωρώντας σε αναλυτικές περιγραφές η Φοξ αναφέρει πως ο Κάσιντι βρισκόταν σε στύση καθ΄ όλη την διάρκεια της φωτογράφισης.

«Κάναμε την φωτογράφιση κι εγώ ήμουν ενθουσιασμένη… Δεν χρειάζεται να σας πω τι έγινε μετά… Ο τύπος ίδρωνε πάνω μου» λέει χαρακτηριστικά , η πρώην τραγουδίστρια στο πλαίσιο του ντοκιμαντέρ «Γυμνή Αλήθεια» του βρετανικού καναλιού 4 και προσθέτει πως πέρα από το παραπάνω, ο τραγουδιστής την στρίμωξε σε τουαλέτες και προσπάθησε να την φιλήσει στο στόμα.

« Προσπάθησε να χώσει τη γλώσσα του στο στόμα μου και τον έσπρωξα»  δηλώνει χαρακτηριστικά προσθέτοντας πως έφυγε γρήγορα για το τραπέζι που καθόταν ο πατέρα της χωρίς να του πει κάτι φοβούμενη να μην γίνει κάποιο επεισόδιο.

Το περιστατικό συνέβη σε δείπνο όπου είχε παρευρεθεί με τον πατέρα της, σε εστιατόριο του Λονδίνου.

Όπως υποστηρίζει εκεί ο τραγουδιστής έκανε άσεμνες χειρονομίες και προσπάθησε να βάλει το χέρι του μέσα από τη φούστα της.

Η συμπεριφορά του σταρ ήταν σοκ για την 19χρονη τότε Σαμάνθα που, όπως αναφέρει τον θαύμαζε από παιδί.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που το μοντέλο και τραγουδίστρια έχει κατηγορήσει τον Κάσιντι για παρενόχληση.

Ο Ντέιβιντ Κάσιντι που μεσουράνησε ως ηθοποιός και τραγουδιστής τη δεκαετία του 1970, πέθανε το 2017 σε ηλικία 67 ετών. Είχε διαγνωστεί με άνοια.

ΠΗΓΗ: DAILY MAIL- METRO