εθνική οδός

Κακοκαιρία Barbara: Άνοιξαν Εθνική και Αττική Οδός και για τα βαρέα οχήματα

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στον ΣΚΑΪ η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ, αυτή την στιγμή παρατηρείται ύφεση των φαινομένων και οι δρόμοι δόθηκαν στην κυκλοφορία. Ωστόσο, η εικόνα μπορεί να αλλάξει αργότερα

Κλείσιμο

Sakkoulas-online.gr: τώρα στην υπηρεσία και των ποινικολόγων

Η βάση νομικών δεδομένων sakkoulas-online.gr συνεχίζει να βρίσκεται στην αιχμή της παροχής υπηρεσιών προς τους επαγγελματίες νομικούς και προσφέρει νέα εργαλεία στη διάθεση όσων ασχολούνται με την ποινική δίκη.

Η Εισαγωγή του νέου Ποινικού Κώδικα και του νέου Κώδικα Ποινικής Δικονομίας επιφέρει σημαντικές τροποποιήσεις στο ουσιαστικό και στο δικονομικό Ποινικό Δίκαιο, αυξάνοντας την ανάγκη των Ελλήνων νομικών σε έγκαιρη και αξιόπιστη νομική ενημέρωση.

Η sakkoulas-online.gr, η σύγχρονη βάση νομικών δεδομένων που ήδη εμπιστεύονται τα νομικά τμήματα των μεγαλύτερων ελληνικών και πολυεθνικών εταιρειών, δικηγορικές εταιρείες, δικηγόροι, δικαστές και οργανισμοί και φορείς του Δημοσίου είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στις προκλήσεις,ενσωματώνοντας πρώτη πρωτοποριακά προϊόντα στη νέα συνδρομητική υπηρεσία «Ποινικό Δίκαιο» που παρουσίασε.

Οι πρώτες online κατ’ άρθρο ερμηνείες του Ποινικού Κώδικα και της Ποινικής Δικονομίαςστην ελληνική εκδοτική αγορά ενημερώνουν διαρκώς τους δικαστές και τους δικηγόρους που ασκούν ποινική δικηγορία για όλες τις νομοθετικές τροποποιήσεις και αποτυπώνουν άμεσα την ερμηνεία που η νομολογία δίνει στο ισχύον ποινικό δίκαιο. Η online έκδοση των Ειδικών Ποινικών Νόμων ενσωματώνει όλη την ελληνική νομοθεσία και την εφαρμογή της από τα δικαστήρια, με εξαμηνιαία ενημέρωση.
Όλα τα παραπάνω προσφέρονται μαζί με τα πλήρη κείμενα των βιβλίων και των νομικών περιοδικών των Εκδόσεων Σάκκουλα καθώς και της αδημοσίευτης στον νομικό τύπο νομολογίας, με ενιαία κατηγοριοποίηση και διασυνδεδεμένα μεταξύ τους, ώστε ο συνδρομητής να μπορεί να μεταβαίνει από τη μία πληροφορία στην άλλη με ένα κλικ.Από το γραφείο, το ακροατήριο ή την έδρα, ο εφαρμοστής του δικαίου παίρνει άμεσες απαντήσεις για όλα τα νομικά ζητήματα που τον απασχολούν.
Επιπλέον, η διασύνδεση με τις λοιπές συνδρομητικές υπηρεσίες της sakkoulas-online.gr για το Ιδιωτικό και το Δημόσιο Δίκαιο αποτελεί μία μοναδική για τα ελληνικά δεδομένα πηγή νομικών πληροφοριών που αντλεί από την επιστημονική εργασία 2.800 και πλέον συγγραφέων, ειδικών ο καθένας στον τομέα του, και αξιοποιεί την πιο σύγχρονη μηχανή αναζήτησης νομικής πληροφορίας. 
Και όλα αυτά με πραγματικά χαμηλό κόστος, από 1,5 ευρώ την ημέρα.
Επισκεφθείτε σήμερα το sakkoulas-online.gr ή καλέστε στο 210-3387870 για να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες.