Κλείσιμο

Σακελλαροπούλου: Λόγω του τριπλού εμβολιασμού μου, περνάω ήπια τον κορωνοϊό- Αναγκαίο το εμβόλιο

"Η πανδημία είναι ακόμη εδώ, η υψηλή μεταδοτικότητα της «Όμικρον» προκαλεί μεγάλο κύμα μολύνσεων. Ο ιός μπορεί να μας συναντήσει οπουδήποτε και να προσβάλει τον καθένα, με διαφορετικές όμως συνέπειες, κάτι που καθιστά αναγκαίο τον εμβολιασμό όλων μας".

Αυτό τόνισε σε μια πρώτη ανάρτηση της στο Facebook η ΠτΔ, Αικατερίνη Σακελλαροπούλου η οποία και όπως γνωστοποιήθηκε νωρίτερα, διαγνώσθηκε θετική σε μοριακό έλεγχο για τη νόσο Covid-19.

"Σήμερα διαγνώστηκα κι εγώ θετική στη νόσο Covid-19. Ευτυχώς, λόγω του τριπλού εμβολιασμού μου, τα συμπτώματα είναι ήπια. Φυσικά απομονώθηκα στο σπίτι και για λίγες μέρες θα εργάζομαι από εκεί", τόνισε συνοψίζοντας πως καθώς το Πάσχα πλησιάζει και ετοιμαζόμαστε να το γιορτάσουμε με οικείους και φίλους, είναι απαραίτητο να μην χαλαρώνουμε την προσοχή μας και να τηρούμε με ευλάβεια τα υγειονομικά μέτρα.

"Η γιορτή της αγάπης ας γίνει μια ακόμη ευκαιρία να φροντίσουμε και να προστατεύσουμε όχι μόνο τη δική μας υγεία ή εκείνη των αγαπημένων μας προσώπων, αλλά και του κοινωνικού συνόλου γενικότερα", κατέληξε.

Η κυρία Σακελλαροπούλου εμφανίζει ήπια συμπτώματα.Οι προγραμματισμένες δραστηριότητες της αναβάλλονται.

Πηγή: skai.gr