Οι καλοκαιρινοί προορισμοί του Αιγαίου τώρα ακόμα πιο κοντά με τη SEAJETS

Είναι η αγαπημένη εποχή των Ελλήνων και όχι μόνο, καθώς η χώρα μας ενδείκνυται για καλοκαιρινές διακοπές αφού έχει άπειρους προορισμούς που μαγεύουν τους επισκέπτες τους

Το Αιγαίο προσφέρει πολλές και διαφορετικές επιλογές για κάθε προτίμηση. Νησιά μεγάλα αλλά και μικρά, άλλα κοσμοπολίτικα, άλλα γραφικά με ωραία σοκάκια και άλλα που μπορούν προσφέρουν στιγμές ηρεμίας, ξέφρενου κεφιού με πάρτυ μέχρι τις πρωινές ώρες και άλλα που υποστηρίζουν και τα 2.  

To σημαντικό είναι πως όποια και αν είναι η επιλογή του νησιού θα πρέπει να υπάρχει και κάποιος να «το φέρνει ακόμα πιο κοντά» ειδικά αν μιλάμε για μια ολιγοήμερη απόδραση…Θα ήταν ιδανικό να υπάρχει κάποιος που θα μπορούσε να μας μεταφέρει για παράδειγμα στο νησί του Αιγαίου που θέλουμε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα από αυτό που στην αρχή υπολογίζαμε.  

Κάποιος που ακόμα και τον πιο μακρινό προορισμό να τον κάνει να μοιάζει κοντινός…. 

Και φτάνει η στιγμή να "αποκαλύψουμε" το όνομα του "κάποιου" που θα μας το προσφέρει αυτό και δεν είναι άλλο από αυτό της SEAJETS


H SEAJETS μας ταξιδεύει στα νησιά του Αιγαίου με ασύγκριτη ταχύτητα, μοναδική άνεση και πολυτέλεια. Είναι η εταιρία με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως. Αυτό σημαίνει ότι πλέον, με τη SEAJETS φτάνεις στα αγαπημένα σου νησιά ασφαλής και πιο γρήγορα από ποτέ.

Που εξυπηρετεί
Η SEAJETS εξυπηρετεί σε 50 λιμάνια συνολικά και έχει περισσότερες από 390 διασυνδέσεις από Πειραιά, Ραφήνα, Θεσσαλονίκη, Βόλο, Μαντούδι Ευβοίας και Λαύριο με τελικούς προορισμούς τις Κυκλάδες και το Αιγαίο.

Πως το καταφέρνει…
Καθημερινά το…5άστερο Tera Jet αναχωρεί στις 9.00 το πρωί από Πειραιά και φτάνει στη:

  • Σέριφο: 2.20'
  • Σίφνο: 2.50'
  • Μήλο: 3.50'
     

Εκτός από το Tera Jet, υπάρχει και το οχηματαγωγό ταχύπλοο με χωρητικότητα 800 επιβατών και 140 οχημάτων SuperRunner Jet το οποίο αναχωρεί στις 15.00 το μεσημέρι από Πειραιά και φτάνει στη:

  • Σέριφο: 2.15'
  • Σίφνο: 2.45'
  • Μήλο: 3.45


Η SEAJETS κάνει και τον μακρινό προορισμό να μοιάζει κοντινός ενώ μας ταξιδεύει γρήγορα και με ασφάλεια.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις:
 
•    www.seajets.com
•    210 710 7 710
•    Στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα
 

Πηγή: skai.gr
TAGS: Αιγαίο