Κορωνοϊός: «Σε κυριεύει φόβος»- Συγκλονίζει η μαρτυρία της γυναίκας κρούσμα-μηδέν στην Ελλάδα (vid)

Το πρώτο συναίσθημα που σε κυριεύει είναι ο φόβος, τόνισε μιλώντας στη Βεργίνα ΤV η επιχειρηματίας και τακτικό μέλος της Επιτροπής Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Θεσσαλονίκης, Δήμητρα Βουλγαρίδου που αποτελεί το κρούσμα-μηδέν του κορωνοιού στην χώρα μας.

Η κα Βουλγαρίδου νόσησε από κορωνοιό έπειτα από επαγγελματικό ταξίδι στο Μιλάνο ενώ λίγο αφότου διαγνώστηκε με τον ιό, θετικό σε αυτόν βρέθηκε και το παιδί της.

Υπάρχει φόβος για την υγεία σου γιατί πρόκειται για μια άγνωστη μέχρι σήμερα, όσον αφορά την πορεία της, ασθένεια, εξήγησε προσθέτοντας πως ο ασθενής παράλληλα νιώθει άγχος και για όλους όσους συναναστράφηκε.

Η Επιχειρηματίας πλέον έχει αρνητικοποιηθεί στον ιό. Νόσησε ελαφρά παρουσιάζοντας κυρίως λίγο πυρετό και απώλειας γεύσης και όσφρησης, με τις αισθήσεις αυτές να μην έχουν επανέλθει ακόμα πλήρως.

Το δυσκολότερο κομμάτι σε αυτή την περιπέτεια ήταν το γεγονός πως το παιδί της νόσησε επίσης και έπρεπε να περιοριστεί μαζί της, αναφέρει η γυναίκα.

Καθώς το παιδί ήταν ασυμπτωματικό η κα Βουλγαρίδου αναφέρει πως μη θέλοντας να του δημιουργήσει πανικό, δεν του αποκάλυψε ότι νοσεί, μέχρι να πάρουν εξιτήριο, προτιμώντας να του πει πως λόγω μιας γρίπης που περνάει εκείνη θα ήταν καλό να κάνει μαζί της εξετάσεις.

«Άκουγα ότι έχω φέρει το COVID-19 στην Ελλάδα», λέει χαρακτηριστικά περιγράφοντας πως το πρώτο διάστημα και πριν πολλαπλασιαστούν τα κρούσματα αντιμετώπισε φόβο, λόγω άγνοιας, στο πρόσωπο της

" Δεν άκουσε ποτέ τη λέξη κορωνοιός", αναφέρει συγκεκριμένα.

Όπως εξηγεί η επιχειρηματίας έμεινα στην Ιταλία 7 ημέρες, με εξαίρεση την τελευταία, όλα κυλούσαν κανονικά.

"Δεν καταλαβαίναμε πως κάτι συμβαίνει, περιγράφει μεταξύ άλλων εξηγώντας πως ουσιαστικά τίποτα στον τρόπο ζωής της Ιταλίας αλλά και στους ρυθμούς της καθημερινότητας δεν παρέπεμπε ανεξάρτητα από την δραματική τροπή που διαφαινόταν να παίρνει η επιδημία στη χώρα.

Δείτε την συνέντευξη

 

Πηγή: skai.gr