Κορωνοϊός: Έκτος θάνατος στη χώρα μας - O τρίτος στην Καστοριά

Για έκτο θάνατο από το νέο κορωνοϊό στη χώρα μας κάνουν λόγο οι εργαζόμενοι του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν 70χρονο. Η πληροφορία δεν επιβεβαιώνεται μέχρι στιγμής από το υπουργείο Υγείας. Πρόκειται για τον τρίτο θάνατο από τον κορωνοϊό στην Καστοριά, ενώ τα θύματα είναι όλοι άνδρες.  

Σύμφωνα με τον ιστότοπο oladeka.com πρόκειται o 70χρονος νοσηλευόταν με σοβαρά προβλήματα υγείας. Οι γιατροί του έκαναν τεστ για κορωνοϊό, ωστόσο ο άτυχος άνδρας εξέπνευσε πριν βγει το αποτέλεσμα. Τελικά όμως λίγη ώρα μετά το θάνατο του 70χρονου το δείγμα που είχε ληφθεί ήταν θετικό.

Δεν έχει έρθει ακόμη το αποτέλεσμα της συζύγου του που νοσηλεύεται με λοίμωξη του ανώτερου αναπνευστικού στο νοσοκομείο Καστοριάς και έχει δώσει επίσης δείγμα προς εξέταση.

Η επίσημη ενημέρωση για τον νέο αυτό θάνατο θα γίνει στις 6 το απόγευμα από τον εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, Σωτήρη Τσιόδρα.

Την Τετάρτη ανακοινώθηκαν 31 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα, που ανεβάζουν συνολικά τον αριθμό των ασθενών με κορωνοϊό σε 418 τις τελευταίες 23 ημέρες της πανδημίας και στην Ελλάδα.

Πηγή: skai.gr