Η αντίδραση του Zuckerberg όταν ανακοίνωσε απολύσεις και υπάλληλος τον ρώτησε για την άδεια διακοπών

O ιδρυτής του Facebook περιέγραφε ότι μια πρόσφατη ύφεση της αγοράς μπορεί να οδηγήσει σε μια από τις χειρότερες πτώσεις που έχει δει το μέσο κοινωνικής δικτύωσης στην πρόσφατη ιστορία, όταν υπάλληλος εξέφρασε μια μάλλον εκτός θέματος ερώτηση.

Ο Mark Zuckerberg δεν κατάφερε να κρύψει την ενόχλησή του με έναν υπάλληλο που ρώτησε για τις ημέρες αδείας που δικαιούνται οι εργαζόμενοι, σύμφωνα με την NYP.

Το περιστατικό μάλιστα, φαίνεται πως έγινε κατά τη διάρκεια συνάντησης στην οποία ο διευθύνων σύμβουλος της Meta αποκάλυψε τα σχέδια του για απολύσεις εργαζομένων με χαμηλή εργασιακή απόδοση.

Αναλυτικότερα, όπως αναφέρει η NYP, κατά τη διάρκεια ενός διαδικτυακού μίτινγκ με την μορφή ερωτοαπαντήσεων της εταιρείας στις 30 Ιουνίου, ο ιδρυτής του Facebook προειδοποίησε ότι μια πρόσφατη ύφεση της αγοράς μπορεί να οδηγήσει σε μια από τις χειρότερες πτώσεις που έχει δει το μέσο κοινωνικής δικτύωσης στην πρόσφατη ιστορία του.

Με βάση το παραπάνω, εξήγησε το σκεπτικό πίσω από ενδεχόμενες περικοπές κόστους.

Κατά τη διάρκεια αυτής της σύσκεψης λοιπόν, ο Zuckerberg φέρεται να «εμφανίστηκε εμφανώς απογοητευμένος» αφού ένας υπάλληλος από τον Σικάγος ρώτησε εάν το «Meta Days» ή ο επιπλέον χρόνος άδειας που θεσπίστηκε κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19, θα συνεχιστεί το 2023.

«Εμ… εντάξει», είπε ο Ζούκερμπεργκ αφού άκουσε την προμαγνητοφωνημένη ερώτηση.

"Δεδομένων των όσων είπα, μπορείτε πιθανώς να φανταστείτε ποια είναι η αντίδρασή μου σε αυτό." σχολίασε.

ΠΗΓΗ: NYP