Ο Ζελένσκι μετά τη Χερσώνα θέλει ουκρανικές σημαίες στο Ντονμπάς και στην Κριμαία

Το βιντεοσκοπημένο μήνυμα του Ουκρανού προέδρου - «Δεν ξεχνάμε κανέναν, δεν θα αφήσουμε κανέναν», δήλωσε

Ουκρανικές σημαίες και στην Κριμαία «βλέπει» ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, μετά την απελευθέρωση της πόλης της Χερσώνας και της περιοχής δυτικά του ποταμού Δνείπερου.

Σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του, ο Ουκρανός πρόεδρος δήλωσε ότι θα ήθελε να δει τους Ουκρανούς να κυματίζουν τις σημαίες της χώρας σε όλες τις υπό κατοχή περιοχές, ανάμεσά τους και την Κριμαία.

«Σήμερα νιώθουμε όλοι μαζί ενθουσιασμένοι. Δεν ξέρω αν υπάρχει έστω και ένα άτομο που δεν έχει παρακολουθήσει το βίντεο με τους ανθρώπους μας στη Χερσώνα να χαιρετούν τους Ουκρανούς υπερασπιστές. Και θα δούμε πολλούς ακόμα τέτοιους χαιρετισμούς. Σε εκείνες τις πόλεις και τα χωριά που βρίσκονται ακόμα υπό κατοχή. Δεν ξεχνάμε κανέναν, δεν θα αφήσουμε κανέναν.

Το ίδιο θα γίνει στο Henichesk και στη Μελιτόπολη. Θα έρθουμε σε όλες τις πόλεις και τα χωριά μας του Ντονμπάς. Σίγουρα θα δούμε πώς άνθρωποι με ουκρανικές σημαίες, τις οποίες κρατούν εκεί, θα συναντήσουν τις ουκρανικές δυνάμεις στην Κριμαία, και θα υπάρχουν εκατοντάδες από αυτούς στους δρόμους την ημέρα της απελευθέρωσης.

Ευχαριστώ όλους όσους μάχονται και εργάζονται για την νίκη των Ουκρανών! Είμαι ευγνώμων σε όλο τον κόσμο που μας βοηθάει! Αιώνια δόξα σε όλους εκείνους που έδωσαν τη ζωή τους για την Ουκρανία».

Πηγή: skai.gr