Υπόθεση Μαντλίν ΜακΚάν: «Ναι, είναι νεκρή» λέει ο εισαγγελέας

Ο Γερμανός εισαγγελέας Hans Christian Wolters ισχυρίστηκε ότι υπάρχουν σημαντικές αποδείξεις ότι η Madeleine McCann είναι νεκρή.

Μιλώντας στο πορτογαλικό κανάλι RTP την Τρίτη, ο εισαγγελέας Hans Christian Wolters δήλωσε ότι οι ανακριτές έχουν στοιχεία ότι η μικρή Madeleine που απήχθη από ένα θέρετρο διακοπών στην Πορτογαλία το 2007 έχει πεθάνει.

Όταν ρωτήθηκε εάν υπήρχαν ουσιαστικά στοιχεία ότι η Madeleine, η οποία ήταν τριών ετών όταν εξαφανίστηκε, είναι νεκρή, ο κ. Wolters απάντησε: «Ναι».

Ωστόσο, αρνήθηκε να δώσει περισσότερες πληροφορίες όταν ρωτήθηκε ποια στοιχεία είχε. «Δεν μπορώ να πω τίποτα παραπάνω. Δεν μπορώ να πω τι έχουμε, αλλά έχουμε»

Σύμφωνα με την Ιndependent πάντως ξεκαθάρισε ότι οι γονείς της μικρής δεν έχουν καμία σχέση ή ανάμειξη με τον θάνατό της όπως είχε γραφτεί και ειπωθεί παλαιότερα.

Ο κ. Wolters δήλωσε τον Ιούνιο ότι πίστευε ότι η Madeleine ήταν νεκρή και είχε αναγνωρίσει τον καταδικασμένο παιδόφιλο και βιαστή Christian Brueckner ως πρωταρχικό ύποπτο στην υπόθεση.

Ο Brueckner, ο οποίος εκτίει επί του παρόντος ποινή για διακίνηση ναρκωτικών στη βόρεια Γερμανία, επιμένει ότι δεν έχει καμία σχέση με την εξαφάνιση της Madeleine και οι δικηγόροι του υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει και κάποιο στοιχείο που να τον δένει με την υπόθεση.

Πηγή: Must