Υπέρβαρη γυμνάστρια απενοχοποιεί τα κιλά και κάνει θραύση

Η 36χρονη Μόριτ Σάμερς ζυγίζει 100 κιλά αλλά είναι περιζήτητη personal trainer επειδή «μοίαζει με τους πελάτες της και τους καταλαβαίνει»

Η 36χρονη Μόριτ Σάμερς είναι personal trainer και μάλιστα καλοπληρωμένη, αν και δεν της φαίνεται. Η ίδια έχει αρκετά παραπανίσια κιλά (η ζυγαριά δείχνει 100) αλλά αυτό δεν την αποτρέπει από το να φοράει τα εφαρμοστά ρούχα της γυμναστικής και να χρεώνει 150 δολάρια την ώρα τους πελάτες της.  

Ο λόγος της επιτυχίας της; «Πολλοί από τους πελάτες μου έρχονται σε μένα επειδή τους μοιάζω. Έχω κι εγώ κοιλιά και ξέρω τι περνούν» εξηγεί η ίδια. 

Η Σάμερς είναι πολύ δημοφιλής στα social media ενώ πρόσφατα, ένα βίντεάκι της να κάνει push-up jumping jacks σε ένα κομμάτι ριμίξ χιπ-χοπ έγινε viral στο Tik Tok με πάνω από 561.000 views. Επίσης το hashtag #PlusSizeTrainer ξεπερνά τα 4,6 εκατομμύρια.

Η ίδια δηλώνει ότι «η ζυγαριά είναι τοξικό μέρος» και προτρέπει τους ανθρώπους να γυμναστούν για να δυνατοί και υγιείς – αλλά να μην  έχουν εμμονή με την απώλεια βάρους. 

«Αν ο στόχος σου είναι να εξοντωθείς, να μην έχεις σωματικό λίπος και να κλαις κατά τη διάρκεια της προπόνησής σου, δεν είμαι ο προπονητής σου», έχει δηλώσει η Σάμερς.

Πηγή: skai.gr