Ο Πούτιν γιόρτασε Χριστούγεννα μόνος στο Κρεμλίνο, και οι Ουκρανοί τρολάρουν: Το 2024 θα εξαφανιστεί! Φωτό

Σύμφωνα με το παλαιό ημερολόγιο, τα Χριστούγεννα εορτάζονται στις 7 Ιανουαρίου - Η σατιρική φωτογραφία που ανήρτησε το Κίεβο 

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν παρέστη φέτος μόνος του στη χριστουγεννιάτικη λειτουργία στο παρεκκλήσι του Κρεμλίνου, τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, αν και τα προηγούμενα χρόνια συνήθιζε να γιορτάζει μαζί με πλήθος πιστών σε κάποια εκκλησία στην επαρχία ή στα προάστια της Μόσχας. 

Οι Ουκρανοί δεν… άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη, περιπαίζοντας τον Ρώσο πρόεδρο.

«Κάθε χρόνο όλο και λιγότεροι άνθρωποι βρίσκονται γύρω από τον Πούτιν στη λειτουργία των Χριστουγέννων. Αυτή τη φορά είναι μόνος. Θα εξαφανιστεί τον επόμενο χρόνο;» σχολίασε δηκτικά ο σύμβουλος του ουκρανικού υπουργείου Εσωτερικών στο λογαριασμό του στο Telegram, παραθέτοντας σχετικό φωτογραφικό κολάζ:



Στο μήνυμά του που δόθηκε στη δημοσιότητα από το Κρεμλίνο, ο Πούτιν απεύθυνε τις ευχές του στους Ορθόδοξους χριστιανούς. Οι εκκλησιαστικοί θεσμοί «στηρίζουν τους στρατιώτες μας» που πολεμούν στην Ουκρανία, είπε.

Σύμφωνα με το παλαιό ημερολόγιο, τα Χριστούγεννα εορτάζονται στις 7 Ιανουαρίου. 

Η ρωσική τηλεόραση έδειξε για λίγο τον Βλαντίμιρ Πούτιν να παρακολουθεί μόνος τη χριστουγεννιάτικη λειτουργία στο Κρεμλίνο, φορώντας ένα λευκό πουλόβερ και μπλε μπουφάν, προτού συνδεθεί με τον καθεδρικό ναό του Σωτήρος Χριστού στη Μόσχα.
 

Πηγή: skai.gr - ΑΜΠΕ