Χαλίνα Χάτσινς: Ποια ήταν η γυναίκα που σκότωσε κατά λάθος ο Άλεκ Μπάλντουιν

Η είδηση του τραγικού θανάτου της Halyna Hutchins από τον Alec Baldwin έχει συγκλονίσει το Χόλιγουντ και έχει κατακλύσει τα ΜΜΕ όλου του πλανήτη. Ο Αμερικανός ηθοποιός στα πλαίσια των γυρισμάτων της νέας τους ταινίας Rust, στην Πολιτεία του Νέου Μεξικού σκότωσε κατά λάθος -όπως όλα δείχνουν, τη διευθύντρια φωτογραφίας Halyna Hutchins και τραυμάτισε τον σκηνοθέτη Joel Souza. 

Σύμφωνα με την αστυνομία, το όπλο που κρατούσε ο Alec Baldwin για τις ανάγκες της σκηνής εκείνης έπρεπε ήταν γεμάτο με άσφαιρα και ήταν «ατύχημα» η τοποθέτηση αληθινών σφαιρών.

Αρκετοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται ποια ήταν η Halyna Hutchins της οποίας το νήμα της ζωής κόπηκε τόσο βίαια.

Η Halyna Hutchins, ήταν 42 ετών, Ουκρανικής καταγωγής και μεγάλωσε σε μια στρατιωτική βάση στον Αρκτικό κύκλο. Σπούδασε δημοσιογραφία ενώ συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία σε διάφορες Αγγλικές παραγωγές ντοκιμαντέρ.

Αποφοίτησε από το Αμερικάνικο Ινστιτούτο κινηματογράφου το 2015 και μετακόμισε στο Λος Άντζελες. Ψηφίστηκε από το αμερικάνικο περιοδικό American Cinematographer στην κατηγορία Rising Star καθώς πολλοί την θεωρούσαν ως ένα από τα ανερχόμενα «αστέρια» στον κόσμο του κινηματογράφου.  

Χαρακτήριζε τον εαυτό της «ανήσυχο και ονειροπόλο, junkie της αδρεναλίνης». Ήταν δραστήρια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανεβάζοντας συχνά φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας που δυστυχώς της στοίχισε την ζωή.

Συμμετείχε σε παραγωγές όπως το Michael Nell Blindfire (2020), η ταινία τρόμου της Cate Devaney The Mad Hatter (2021), το To the New Girl της Adriana González-Vega (2020) και το Darlin’ (2019) της Pollyanna McIntosh.

Με πληροφορίες από το must.

Πηγή: skai.gr