Έστειλαν «ματωμένη» βαριοπούλα της Wagner στο Ευρωκοινοβούλιο- «Δεν συνέβη», διαψεύδουν πηγές της Ευρωβουλής

Η βαριοπούλα – όπλο σήμα κατατεθέν των δολοφονιών της οργάνωσης – σύμφωνα με δημοσιεύματα φερόταν να είχε σταλεί μέσα σε μία θήκη βιολιού

Μία βαριοπούλα με την «σφραγίδα» της ρωσικής παραστρατωτικής οργάνωση Wagner και ίχνη αίματος στην λαβή της εστάλη στο Ευρωκοινοβούλιο, σύμφωνα με δημοσιεύματα,  μετά τον χαρακτηρισμό της Ρωσίας ως «κράτος προαγωγό της τρομοκρατίας» στον πόλεμο της Ουκρανίας. Ωστόσο, πηγές του Ευρωκοινοβουλίου διαψεύδουν ότι έγινε κάτι τέτοιο

Σύμφωνα με την Telegraph, η βαριοπούλα – όπλο σήμα κατατεθέν των δολοφονιών της οργάνωσης – εστάλη μέσα σε μία θήκη βιολιού, από τον «σεφ του Πούτιν» και αρχηγό της οργάνωσης.

telegraph

 Μάλιστα, σε βίντεο που δημοσιεύτηκε σε ένα από τα κανάλια του Telegram, ένας δικηγόρος που εργάζεται για τον Γεβγένι Πριγκόζιν, μεταφέρει μια θήκη βιολιού σε ένα γυμνό δωμάτιο και την τοποθετεί σε ένα τραπέζι.

Σηκώνει το καπάκι της θήκης του βιολιού, επιδεικνύοντας την καλογυαλισμένη βαριοπούλα που έχει  χαραγμένο το λογότυπο της  Wagner ενώ στην λαβή έχει κόκκινη μπογιά, σαν να είναι βαμμένη με αίμα. 

Πηγή: skai.gr
TAGS: Ρωσία