Κλείσιμο

Βοσνία: Αρένα η Βουλή-Υπουργός χαστούκισε βουλευτή (VIDEO)

Ο έντονος διάλογος του υπουργού Εσωτερικών της Σερβικής Δημοκρατίας, Ντράνκαν Λούκατς με τον βουλευτή της αντιπολίτευσης, Ντράσκο Στανιβούκοβιτς εξελίχθηκε σε χειροδικία. 

Την ώρα που βρισκόταν στο βήμα της Βουλής ο Λούκατς προκειμένου να μιλήσει για μία συμφωνία με το ΝΑΤΟ, στην οποία αντιτίθεται η αντιπολίτευση, ο βουλευτής άρχισε να τον διακόπτει. Τότε ο υπουργός Εσωτερικών του ζήτησε να πλησιάσει το βήμα και μόλις ο βουλευτής το έκανε άρχισε να του πετάει τα χαρτιά του. Στη συνέχεια τον αποκάλεσε «πίθηκο» και τον χαστούκισε. 

Οι υπόλοιποι βουλευτές της αντιπολίτευσης εγκατέλειψαν την αίθουσα σε ένδειξη διαμαρτυρίας και η συνεδρίαση διακόπηκε. «Με χτύπησε. Ο υπουργός Εσωτερικών με απείλησε.Ο άνθρωπος που είναι επικεφαλής της αστυνομίας, αυτός ο άνθρωπος εκτοξεύει απειλές. Μου είπε ότι θα καταλήξω σαν τις σημαίες του ΝΑΤΟ, που ήταν σπασμένες στο πάτωμα. Θα του κάνω μήνυση», είπε ο Ντράσκο Στανιβούκοβιτς.

Από την πλευρά του ο Λούκατς υποστήριξε ότι το χαστούκι ήταν πράξη αυτοάμυνας καθώς ο βουλευτής απειλούσε να πετάξει μία σημαία του ΝΑΤΟ στον πρωθυπουργό και τον πλησίασε με απειλητικό τρόπο. 

Πηγή: skai.gr