Με νέες καταγγελίες "βόμβα" για ύποπτες διασυνδέσεις του κράτους Ερντογάν με το παρακράτος και τη μαφία – που προκαλούν παραζάλη στην τουρκική ηγεσία - επανήλθε ο αρχιμαφιόζος, Σεντάτ Πεκέρ, μιλώντας για ναρκόπλοια από την Κολομβία που δεν ελέγχθηκαν ποτέ στην Τουρκία και υποστηρίζοντας ότι τα Κατεχόμενα έχουν γίνει κέντρο ναρκωτικών. 

«Από την Κολομβία ήρθε στη Σμύρνη ένα πλοίο με 4,9 τόνους κοκαΐνης, με αποδέκτη μια εταιρεία χημικών. Αυτό το ανακοίνωσε ο Υπουργός Άμυνας της Κολομβίας, η αστυνομία της χώρας κ.τ.λ. Ενώ δημοσιοποιήθηκε αυτή η πληροφορία δεν έγινε οποιαδήποτε έρευνα στην Τουρκία», αναφέρει σε βίντεο του ο Πεκέρ.

Ο αποκαλούμενος στην Τουρκία αρχιμαφιόζος βάζει εκ νέου στο στόχαστρο τον Υπουργό Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού, στον οποίο απευθύνεται με ρητορική α λα Δον Κορλεόνε από την ταινία «Ο Νονός». 

«Σου δίνω το λόγο μου (σ.σ. Σοϊλού) για όσους προκάλεσες μεγάλο πόνο,  όπως τη γυναίκα και τα παιδιά μου, όταν αποχωρήσεις από το αξίωμα σου θα συναντηθούμε! Αυτός ο κόσμος έτσι είναι.  Θα σου βάλω κολάρο στο λαιμό και με το λουρί θα σε κυκλοφορήσω στους δρόμους!  Θα σε κυκλοφορώ με το λουράκι στους δρόμους με το κολάρο του σκύλου», συνεχίζει.

Οι καταγγελίες Πεκέρ, που είναι «εξόριστος»στο Ντουμπάι, σφυροκοπούν την τουρκική κυβέρνηση για διαφθορά, αξιοποιούνται και από την αντιπολίτευση, ενώ συζητούνται έντονα στην κοινή γνώμη. 

«Πείτε μου δηλαδή είναι (σ.σ. ο Ερντογάν) ευχαριστημένος από αυτή τη μυρωδιά; Υπάρχουν υποθέσεις με τα ναρκωτικά που ήρθαν στις περιοχές Ντίλοβασι και Μερσίνης. 514 κιλά και 600 και παραπάνω κιλά κοκαΐνης και δεν υπάρχει ούτε δίκη, ούτε κάποιος ένοχος», σημειώνει ο πρόεδρος του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος, Κεμάλ Κιλιντσάρογλου. 

Οι νέες "ρουκέτες" του αποκαλούμενου αρχινονού, ήρθαν μετά την απόλυση του δημοσιογράφου του κρατικού πρακτορείου Anadolu, Μουσάμπ Τουράν, επειδή τόλμησε να ζητήσει δημοσίως εξηγήσεις από δύο υπουργούς, ενώ ερευνάται  για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση. 

Στο μεταξύ, σήμερα στην Τουρκία συνελήφθη ο αδερφός του Σεντάτ Πεκέρ.
 

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις