Βασίλισσα Ελισάβετ- Φίλιππος: Η φωτογραφία του παλατιού για τα 73 χρόνια γάμου

73 χρόνια γάμου γιορτάζουν σήμερα ο πρίγκιπας Φίλιππος και η Βασίλισσα Ελισάβετ και το παλάτι το γιορτάζει δημοσιεύοντας μια φωτογραφία τους στο Instagram την οποία δεν έχουμε ξαναδεί και μας δίνει μια ιδέα για το πώς μοιάζουν τα ιδιωτικά τους διαμερίσματα στο Buckingham.

Στην φωτογραφία οι δύο του ποζάρουν χαμογελαστοί ενώ κάθονται σε ένα από τα καθιστικά τους και διαβάζουν τις ευχετήριες κάρτες που δέχτηκαν για την επέτειό τους.

Φυσικά το χαμόγελό τους είναι πιο πλατύ αφού η συγκεκριμένη κάρτα την οποία κρατάνε έχουν ετοιμάσει τα 3 δισέγγονά τους ο πρίγκιπας George, Charlotte και Louis.

Την κάρτα έφτιαξαν τα ίδια τα παιδιά με πολύ χρώμα αγάπη και όρεξη, ενώ έξω ξεχωρίζουμε ότι έχουν γράψει ένα μεγάλο 73 που είναι τα χρόνια γάμου της βασίλισσας και του Φίλιππου.

Για την ξεχωριστή αυτή ημέρα η Βασίλισσα επέλεξε να φορέσει ένα γαλάζιο φόρεμα, το οποίο συνδύασε με πέρλες και μια καρφίτσα «Χρυσάνθεμο» από διαμάντια και ζαφείρια. Την συγκεκριμένη καρφίτσα μάλιστα φορούσε και στον μήνα του μέλιτός τους στο Broadlands στο Χάμπσαϊρ

 

Πηγή: MUST